Facebook Pixel "Το εξωτερικό δεν είναι …Ελλαδίτσα"!
Ποδόσφαιρο
| 2013-02-16 15:00:00

"Το εξωτερικό δεν είναι …Ελλαδίτσα"!

"Το εξωτερικό δεν είναι …Ελλαδίτσα"!

Ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου σχολιάζει στον sportdog τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στο ματς με τη Λεβάντε. "Αυτά είναι δικαιολογίες, στην Ελλάδα γιατί δεν φωνάζει 15 χρόνια;"!

Αναλυτικά το σχόλιο του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού στον sportdog, με αφορμή τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Λεβάντε.

"Δεν τον έχουμε δει τον Ολυμπιακό 15 χρόνια να διαμαρτύρεται στην Ελλάδα για τη διαιτησία. Τι τους πείραξε στο παιχνίδι με τη Λεβάντε; Αδικηθήκανε; Και στην ΟΥΕΦΑ να πάνε, δεν έχουν καμία τύχη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί δεν τα βάζουν με τους διαιτητές; Είναι τυχαίο, δεν νομίζω, που λέει και η διαφήμιση! Ήταν τόσο κακός ο Ολυμπιακός που ψάχνει άλλοθι και να δικαιολογήσει την τραγική του εμφάνιση. Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα, μικρές και μεγάλες, διαμαρτύρονται για τις κακές διαιτησίες εκτός από τον Ολυμπιακό. Ας αφήσουν τις δικαιολογίες, λοιπόν.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε και ψάχνει για άλλοθι. Και να πάει στην ΟΥΕΦΑ δεν έχει καμία τύχη, μην κοροϊδευόμαστε. Χρησιμοποιεί τη διαιτησία για ευνόητους λόγους. Θέλει καλύψει την κακή εμφάνιση και τα λάθη του και να αποποιηθεί τις ευθύνες του. Και λέει: ας τα ρίξουμε στη διαιτησία. Το εξωτερικό δεν είναι …Ελλαδίτσα. Άλλη μεταχείριση έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Και η κακή του εμφάνιση προέρχεται από το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό. Αν ήταν δυνατός ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, θα ήταν αλλιώς η εικόνα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη. Γι’ αυτό παρουσίασε αυτό το χάλι ο Ολυμπιακός. Κι ας αφήσει τις δικαιολογίες με τη διαιτησία...".

Επιμέλεια: Μηνδρινός Αλέξανδρος
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags