Facebook Pixel Όλα ή τίποτα!
Ποδόσφαιρο
| 2013-02-21 11:00:00

Όλα ή τίποτα!

Όλα ή τίποτα!

Για τον Ολυμπιακό ένα πρέπει να είναι το σύνθημα για την αποψινή αναμέτρηση με τη Λεβάντε. Όλα ή τίποτα. Φουλ επιθετικά, δηλαδή, πρέπει να παίξει από το πρώτο λεπτό.

Σκοπός είναι να πάρει νωρίς προβάδισμα και να κόψει τα πόδια των Ισπανών. Αν τα καταφέρει ο Ολυμπιακός να μπει τούρμπο στο ξεκίνημα, τότε όλα θα παίζονται μετά. Μην ξεχνάμε ότι το "Καραϊσκάκη" θα είναι καυτό και δεν αποκλείεται οι άπειροι Ισπανοί να γονατίσουν αν βρεθούν νωρίς πίσω στο σκορ.

Μόνο αν ο Ολυμπιακός αιφνιδιάσει με την επιθετικότητα και το πάθος του μπορεί να χτυπήσει τη Λεβάντε. Και πολλά θα κριθούν στο πρώτο 20λεπτο – 30λεπτο. Αν εκεί ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στο σκορ, μετά θα μπορέσει να γίνει πιο προσεκτικός και στα μετόπισθεν, όμως παράλληλα να συνεχίζει να πιέζει.

Αν, μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε και τον Αμπντούν, τότε όλα θα ήταν καλύτερα. Και πάλι, όμως. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες. Κι έχει, μάλιστα, και δύο γκολτζήδες που σκοράρουν σε τόσα παιχνίδια. Τον Τζιμπούρ και τον Μήτρογλου.

Για το θαύμα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλά περιθώρια. Ή όλα ή τίποτα. Αν, δηλαδή, είναι να το πάει λάου – λάου, δεν πρόκειται να βγει πουθενά. Τι να το κάνεις να κερδίσεις με 1-0 με γκολ στο π.χ. 80; Με ενθουσιασμό και τσαμπουκά, όμως, ίσως και να έχει τύχη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags