Facebook Pixel «Πιο βατός ο ΠΑΟΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2013-08-09 17:20:00

«Πιο βατός ο ΠΑΟΚ»

«Πιο βατός ο ΠΑΟΚ»

Ο μέσος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μαχαράν Ράντι, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει το παιχνίδι της απέναντι στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Ο 31χρονος άσος υποστήριξε ότι ο δικέφαλος είναι πιο βατός αντίπαλος από τη Σπαρτάκ, αναφέρθηκε στο πρώτο ματς που θα γίνει στο Ισραήλ, αλλά και στην μάχη των δύο ομάδων πριν από δέκα χρόνια.

«Πιστεύω πως είναι πιο βατός αντίπαλος από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Το γεγονός ότι δεν έχει αρχίσει ακόμη το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό για μας. Θα πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε στα 2 πρώτα λεπτά απέναντι στη Βασιλεία, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας», τόνισε αρχικά ο Ράντι.

«Το γεγονός ότι φιλοξενούμε το πρώτο ματς μπορεί να είναι πλεονέκτημα, μπορεί και όχι. Υπάρχει βέβαια η πίεση να τα πάμε καλά στο πρώτο ματς, γιατί τότε η πίεση θα μεταφερθεί στον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε, ενώ για την πρόκριση της ομάδας επί της ελληνικής ομάδας πριν από 10 χρόνια είπε: «Δεν έχει καμία σημασία τι έγινε πριν δέκα χρόνια. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags