Δεύτερη χρονιά που Ατρόμητος προσπαθεί να μπει στους ομίλους του Europa League, αλλά τα πράγματα φέτος είναι ακόμα πιο δύσκολα μετά την ήττα στο Περιστέρι από την Άλκμααρ.

Η ομάδα του Παράσχου μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε τους Ολλανδούς στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο η Άλκμααρ απέκτησε τη κατοχή της μπάλας και περιόρισε τους γηπεδούχους στο να περιμένουν πίσω από την σέντρα.

Ο Ατρόμητος πάντως έχασε μερικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να ανοίξει το σκορ, όπως το σουτ του Ούμπιντες, όμως το μηδέν έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου και την Άλκμααρ να μην έχει απειλήσει την εστία του Σηφάκη.

Τσάμπα γκολ...

Με το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ο Ατρόμητος έδειχνε πως δύσκολα θα δεχτεί τέρμα, όπου ήταν και ο στόχος του, αλλά σε τέτοια ματς μια ολιγωρία μπορεί να πληρωθεί. Αυτό έγινε στο 51΄ όπου ο Μπέερενς έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα του Ατρομήτου κοιμήθηκε με αποτέλεσμα ο Γκούτμουνσον να βρει χρόνο να στοπάρει και να κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι για το 0-1.

Πάνω που ο Ατρόμητος πίεζε και είχε περάσει στο ματς ο Ναπολεόνι, οι Ολλανδοί βγήκαν στη κόντρα και ο Γιόχανσον έγραψε το 0-2 στο 74΄. Ωστόσο η ομάδα του Παράσχου βρήκε άμεσα την απάντηση.

Ελπίδα για λίγο

Δύο λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος ανατράπηκε από τον Εστέμπαν και πήγε στην άσπρη βούλα για να μειώσει σε 1-2 και να δώσει την ελπίδα στην ομάδα του πως στα υπόλοιπα λεπτά θα πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.

Τελικά το γκολ του Παπαδόπουλου δεν ήταν αρκετό και η Άλκμααρ στο 93΄ και στη κόντρα πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Γκούτμουνσον και η πρόκριση χάθηκε, εκτός αν σε μία εβδομάδα γίνει το θαύμα στην Ολλανδία.