Οι φωτιές που "άναψε" ο Ατρόμητος στην Άλκμααρ με το γκολ του Παπαδόπουλου στο 52ο λεπτό έσβησαν και τώρα η ομάδα του Περιστερίου θα προσπαθήσει να κάνει την επική ανατροπή και να πετύχει δύο γκολ στα 31 λεπτά που απομένουν για το τέλος του αγώνα. Θυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος παίζει με παίκτη παραπάνω από το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Δείτε το LIVE από τον sportdog!

90+1΄: Λήξη αγώνα

86΄: ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Ο Ναπολεόνι δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά, στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με εκπληκτικό σουτ!

85΄: Νέα ευκαιρία για την ελληνική ομάδα! Κεφαλιά του Φυτανίδη, μετά από κόρνερ, διώχνει ο πορτιέρο των Ολλανδών. 

82΄: Απίστευτη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Ιγκλέσιας έχασε το γκολ από το μισό μέτρο, μετά από σέντρα πάρε-βάλε του Ούμπιντες! 

80΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Ναπολεόνι βγάζει μόνο του τον Ιγκλέσιας μέσα στην περιοχή αλλά αυτός αστοχεί από πλεονεκτική θέση! 

73΄: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Ο Καραγκούνης κάνει το 0-2 με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Ούμπιντες. 

72΄: Ακόμα χωρίς ευκαιρία στο ματς.

Έχει μπει δυνατά ο Ατρόμητος και πιέζει. Στο καβούκι της η Άλκμααρ. 

59΄: Έναρξη αγώνα. 

Ο Πίτου Γκαρσία θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα στη θέση του Δημούτσου και ο Φάμπιο στη θέση του Παπουτσογιαννόπουλου στην 18άδα

Το γήπεδο έχει ελάχιστο κόσμο, επειδή είναι νωρίς το πρωί (11) στην Ολλανδία.  

Άλκμααρ (Χέρτιαν Βέρμπεεκ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βιεργκέβερ, Γκουβελέου, Βάουτενς, Γκουντέλι, Ελμ, Χένρικσεν, Μπέρενς, Γκούντμουνσον, Γιόχανσον.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (59' Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.