Λίγο ήθελε και θα έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει ο Ατρόμητος! Η ομάδα του Περιστερίου έπαιξε ένα μαγικό μισάωρο στο "Αφάξ Στάντιον", πέτυχε γκολ στο 73΄ με τον εξαιρετικό Θανάση Καραγκούνη αλλά έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να κάνει το 0-3 και να πάρει μια επική πρόκριση.

Συγκεκριμένα, ο Ιγκλέσιας δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση στο 80΄ και στο 82΄, ενώ ο Ναπολεόνι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι στο 86΄. Είναι κρίμα κι άδικο για τον Ατρόμητο, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερη ομάδα από τους Ολλανδούς και άξιζε το τρίτο γκολ που θα τον έφερνε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε, πάντως, να πανηγυρίσει την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη, αλλά και να πετύχει το πρώτο "τρίποντο" ελληνικής ομάδας επί ολλανδικού εδάφους. Μπορεί η πρόκριση να μην ήρθε αλλά ο Ατρόμητος απέδειξε ότι είναι μεγάλος μάγκας. Το μέλλον είναι μπροστά του και, αν συνεχίσει έτσι, οι επιτυχίες είναι θέμα χρόνου να έρθουν.

Δείτε το LIVE του sportdog

90+1΄: Λήξη αγώνα

86΄: ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Ο Ναπολεόνι δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά, στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με εκπληκτικό σουτ!

85΄: Νέα ευκαιρία για την ελληνική ομάδα! Κεφαλιά του Φυτανίδη, μετά από κόρνερ, διώχνει ο πορτιέρο των Ολλανδών.

82΄: Απίστευτη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Ιγκλέσιας έχασε το γκολ από το μισό μέτρο, μετά από σέντρα πάρε-βάλε του Ούμπιντες!

80΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Ναπολεόνι βγάζει μόνο του τον Ιγκλέσιας μέσα στην περιοχή αλλά αυτός αστοχεί από πλεονεκτική θέση!

73΄: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Ο Καραγκούνης κάνει το 0-2 με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Ούμπιντες.

72΄: Ακόμα χωρίς ευκαιρία στο ματς.

Έχει μπει δυνατά ο Ατρόμητος και πιέζει. Στο καβούκι της η Άλκμααρ.

59΄: Έναρξη αγώνα.