Facebook Pixel "Oι 15.000 στην Τούμπα κάνουν θόρυβο για 40.000"!
Ποδόσφαιρο
| 2013-12-12 17:26:00

"Oι 15.000 στην Τούμπα κάνουν θόρυβο για 40.000"!

"Oι 15.000 στην Τούμπα κάνουν θόρυβο για 40.000"!

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε στην ολλανδική εφημερίδα "De Telegraaf" αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Αλκμάαρ και την «κόντρα» του με τον Ντικ Άντβοκαατ.

Μεταξύ των άλλων, ο 60χρονος Ολλανδός προπονητής του Δικεφάλου αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει σήμερα το βράδυ η ΑΖ, τονίζοντας πως «στο πρώτο παιχνίδι με την Αλκμάαρ οι οπαδοί μας έκαναν τον μεγαλύτερο θόρυβο, εάν υπάρχουν σήμερα 15.000 τότε θα κάνουν θόρυβο για 40.000», ενώ σε ότι αφορά τον Άντβοκαατ τόνισε πως «είναι ένας προπονητής που θέλει πάντα να κερδίζει».

Εν συνεχεία, δήλωσε πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρισκόμαστε στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ερωτηθείς για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη είπε: «Ο σύλλογος είχε οικονομικά προβλήματα στο παρελθόν. Έτσι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη. Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ είναι τα παραδοσιακά μεγάλα ελληνικά κλαμπ. Αυτός ο άνθρωπος είναι κοντά στην ομάδα, θέλει να έχει λόγο κι αυτό είναι ωραίο. Δουλεύει με ένα συγκεκριμένο τρόπο».

Επιπλέον, κλήθηκε να απαντήσει για μία ακόμα φορά για την επιλογή του να πει το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ. «Επέλεξα σκόπιμα μια περιπέτεια. Εδώ στη Νότια Ευρώπη εφαρμόζονται απλώς άλλοι νόμοι. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ διαφωτιστικό για μένα. Θα μάθω πολλά διαφορετικά πράγματα από ό,τι στη Γερμανία ή στην Ολλανδία» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, υπογράμμισε πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να συνηθίσουν στο «βαρύ» πρόγραμμα αγώνων, συμπληρώνοντας: «Είναι αναγκαίο να έχω έναν αριθμό παικτών. Τα μεγαλύτερα προβλήματα τα έχουμε στη μεσαία γραμμή"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags