Facebook Pixel Τι είπε ο Φύσσας για την κλήρωση
Ποδόσφαιρο
| 2014-08-29 17:01:00

Τι είπε ο Φύσσας για την κλήρωση

Τι είπε ο Φύσσας για την κλήρωση

Να ξαναβρεί την χαμένη ευρωπαϊκή του αίγλη ο Παναθηναϊκός θέλει ο Τάκης Φύσσας, όπως δήλωσε αμέσως μετά την κλήρωση με Αϊντχόφεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν ούτε εύκολα ούτε δύσκολα. Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι που ήταν πρωταρχικός μας στόχος. Ο προπονητής και οι παίκτες θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να αποκτήσουμε τη χαμένη μας αίγλη. Θα δουλέψουμε πολύ, θέλουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια, να γεμίσει η Λεωφόρος και να πάρουμε την πρόκριση.

Όσοι έχουμε παίξει και ζούμε στο ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε ότι καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Χαίρομαι που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Αϊντχόφεν. Η Εστορίλ θα είναι ερωτηματικό για εμάς, καθώς έχει αλλάξει πολύ κι έχουμε και τη Ντιναμό Μόσχας είναι μια πολύ καλή ομάδα της Ρωσίας. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας δύσκολης πορείας, δεν μπορούμε από τη μια στιγμή στην άλλη να αποκτήσουμε τη χαμένη μας αίγλη. Θα πάρουμε βήμα – βήμα τα παιχνίδια και θα χτίσουμε ξανά το όνομα του Παναθηναϊκού».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags