Μπορεί το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Παρτιζάν να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν αδιάφορο και αγωνιστικά! Κάθε άλλο, μάλιστα, καθώς και οι 22 παίκτες μπήκαν στο γήπεδο, στο πρώτο ημίχρονο, για να παίξουν ωραία μπάλα και να σκοράρουν. Ασχέτως αν τελικά δεν το κατάφεραν...

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι δύο ομάδες έκαναν ευκαιρίες για γκολ αλλά πότε ο Θεοδωρόπουλος και πότε ο Λούκας, κράτησαν ανέπαφες τις εστίες τους. Η ομάδα της Τρίπολης, μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει γκολ από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, καθώς ο Μπακασέτας έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, μετά από γύρισμα του Μπαράλες!

Με γκάζι και στο δεύτερο...

Με φόρα μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο Αστέρας και Παρτιζάν, με καλές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες. Μπακασέτας και Μπαράλες ήταν ξανή πηγή κινδύνου για την Παρτιζάν, ενώ αρκετές καλές φάσεις είχε και η ομάδα του Βελιγραδίου.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πραγματοποίησε μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση, σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον! Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με έξι βαθμούς, στην τρίτη θέση...

H ταυτότητα του αγώνα:

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολ Γκιλ (Πολωνία)

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Μάρκο Νίκολιτς): Λούκατς, Βολκόφ, Στάνκοβιτς, Μ. Ίλιτς, Νίνκοβιτς (81' Λούκα), Γκρμπιτς (74' Σ. Ίλιτς), Α. Ζίνκοβιτς. Ντρίντσιτς, Μάρκοβιτς, Σκούλετιτς (89' Κόγιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Τιε Μπι (75 Μάσα), Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Μπαράλες, Μπακασέτας (72' Μπαντιμπανγκά), Γιαννιώτας (63' Νίκο Φερνάντες).