Facebook Pixel Ο Η. Αντύπας γράφει για το Ντνίπρο-Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2015-02-18 17:02:00

Ο Η. Αντύπας γράφει για το Ντνίπρο-Ολυμπιακός!

Ο Η. Αντύπας γράφει για το Ντνίπρο-Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα που βρίσκεται μέσα και στις τρεις διοργανώσεις. Είναι τέτοιο το dna του, που δεν του επιτρέπει να επιλέξει θεσμούς και θέλει σε όλους να φτάνει μέχρι τέλους

Ειδικά στους εγχώριους, αλλά και στην Ευρώπη που έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου, δεν είναι και λίγοι αυτοί που ονειρεύονται κάτι το εξαιρετικό…

Όταν είσαι μέσα σε όλα, είναι δεδομένο ότι το πρόγραμμα θα είναι βαρύ, ότι θα υπάρχουν εβδομάδες με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα ματς θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Τι πρέπει να κάνει ο Θρύλος; Να κοιτάζει ξεχωριστά τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το έχουμε γράψει αρκετές φορές και το έχουμε πει στις ραδιοφωνικές εκπομπές, ακόμα περισσότερες, ότι στο μυαλό μας βρίσκεται μια εξαιρετική πορεία στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ακόμα και τώρα που ακολουθεί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, δεν σας κρύβουμε ότι το μυαλό μας βρίσκεται στην Ουκρανία. Εκεί που ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Προς Θεού, δεν είναι ομάδα της σειράς η Ντνίπρο, ούτε φυσικά και πρέπει να υποτιμηθεί. Έχει παικταράδες στο ρόστερ της και σύμμαχο τον καιρό. Ο Ολυμπιακός ωστόσο, μπορεί κάλλιστα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να παίξει την πρόκριση στο καυτό Καραϊσκάκη.

Κοιτάζοντας τις ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό, δε νομίζουμε ότι υπάρχουν κάποιες που αποτελούν φόβητρο. Όποια και αν βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού – αν καταφέρει και πάρει την πρόκριση – δεν πρόκειται να του κόψει τις ελπίδες. Οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν, αρκεί φυσικά να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο, το καλό τους πρόσωπο.

Όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάζει ένα ένα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Πέμπτης. Κι μετά να ασχοληθεί με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο μόνος που μπορεί να έχει σκέψεις και για το κυριακάτικο ματς, είναι ο Περέιρα, γιατί έχει στο μυαλό του και τον τρόπο με τον οποίο θα ξεκουράσει παίκτες, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί με ενέργεια και στα δύο ματς.

Προγνωστικά, όσον αφορά ματς του Ολυμπιακού, σπανίως κάνουμε. Ρεαλιστικά δύο ισοπαλίες στα επόμενα δύο ματς, είναι εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά αν στην Ουκρανία η ισοπαλία έχει και γκολ. Αλλά υπάρχει Ολυμπιακός που συμβιβάζεται με ισοπαλίες;

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags