Ένας ΠΑΟΚ, όπως θέλουν να τον βλέπουν οι οπαδοί του στη γεμάτη απόψε Τούμπα, τέλειωσε την πρόκριση με το 5-0 κόντρα στην Μπρόντμπι! Καταπληκτικός Μακ με χατ-τρικ και δυο ασίστ, συγκλονιστικός Κάτσε που είχε και δυο δοκάρια (χαμένο πέναλτι στο 89`), απίστευτο γκολ ο Πέλκας (που τραυματίστηκε...), φοβεροί Τζιόλης, Κίτσιου. Τι να γράψουμε... 18 τελικές είχε ο Δικέφαλος, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχοντας βέβαια σε καταπληκτική μέρα τον Σλοβάκο. Μένει να δούμε το τι θα κάνει ο Δικέφαλος όταν θα είναι και πλήρης!

Θυμηθείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

ΠΩΠΩ ένας ΠΑΟΚ!

Το πρέσινγκ του ΠΑΟΚ από την αρχή παραλίγο να αποφέρει καρπούς στο 6`, όταν ο Τζιόλης με φοβερή κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ τον Κίτσιου που πλάσαρε πάνω στο Δανό γκολκίπερ και στη συνέχεια ο Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να σκοράρει! Η Μπρόντμπι δεν έβρισκε χώρους, ο Δικέφαλος συνέχιζε να πιέζει και ο Μακ στο 15` απέτυχε με προβολή να νικήσει τον Ρόνοου, όμως στο 17` δεν αστόχησε! Ο Σλοβάκος πήρε την μπάλα από δεξιά, προσποιήθηκε και με σουτ έκανε το 1-0!

Ήδη ο Δικέφαλος είχε 7 τελικές και 74% κατοχή, η Μπρόντμπι καμία, με τους γηπεδούχους να είναι συνεχώς στην επίθεση και στο 22` ο Κάτσε είχε δοκάρι με φοβερό φάουλ! Μετά το καταιγιστικό πρώτο 25λεπτο, ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους βέβαια να ελέγχουν απόλυτα το ματς. Έτσι, στο 35` ο Μακ πήρε την μπάλα από αριστερά (με... υποψία φάουλ), έδωσε στον Πέλκα και αυτός με ψηλοκρεμαστό πλασέ "κρέμασε" τον Ρόνοου για το 2-0! Μακ με γκολ και ασίστ, Πέλκας και Ροντρίγκες έκαναν... παπάδες, ιδίως οι δύο πρώτοι, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Τζιόλης, Κίτσιου, Κάτσε με τον ΠΑΟΚ να αδικείται από το 2-0!

Στο ρελαντί το 5-0!

Ο Δικέφαλος απλά έκανε το 3-0 στο 51`! Ο Μακ έφυγε από κανονική θέση αριστερά, έδωσε μπαλιά "πάρτο-βάλτο" στον Ροντρίγκες που με πλασέ έκανε το 3-0, προκαλώντας σεισμό στην Τούμπα! Οι Δανοί προσπάθησαν να βγουν μπροστά, δίχως πάντως να μπορούν να φανούν απειλητικοί και τον ΠΑΟΚ να περιμένει. Ο Πέλκας ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή στο 66` από τον Σαββίδη, με τον Πούκι στο 67` να απειλεί για το 3-1 και τον Όλσεν να απομακρύνει κάπως άτσαλα...

Ο Τούντορ έβαλε και τον Μυστακίδη αντί του Ροντρίγκες, με τον ρυθμό να έχει πέσει πλέον και τον Δικέφαλο να κρατά το 3-0 για... λίγο, αφού ο Μακ με δυο κούρσες στο 80` και στο 82` έκανε το 5-0, φτάνοντας στο χατ-τρικ! Ο Κάτσε στο 89` έχασε την ευκαιρία με το πέναλτι που κέρδισε ο Μυστακίδης να κάνει το 6-0, με το τελικό σφύριγμα του Μαγένκο να βρίσκει την Τούμπα σε έκσταση!

Γκολ: Μακ 17΄-80΄-82΄, Πέλκας 35΄, Ροντρίγκες 51΄

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (Κοροβέσης 84΄), Κίτσιου, Τζιόλης, Μακ, Ροντρίγκες (Μυστακίδης 72΄), Πέλκας (Σαββίδης 66΄), Κάτσε.

Μπρόντμπι: Ρόνοου, Άλμπρεχτσεν, Χολστ (Ντούμιτς 42΄), Λάρσον, Ντουρμίσι, Άγκερ, Έρνσκοβ, Φίρι (Νόργκααρντ 75΄), Πούκι, Έρικσον, Ελμάντερ (Σβαρτς 58΄).

Κάρτες: 39΄ Πέλκας, 70΄ Κόστα, 91΄ Κάτσε / 30΄ Ελμάντερ, 40΄ Ντουρμίσι, 50΄ Φίρι, 54΄ Ντούμιτς, 78΄ Άγκερ