Facebook Pixel Πότε παίζουν οι Ευρωπαϊοι
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-26 12:06:00

Πότε παίζουν οι Ευρωπαϊοι

Πότε παίζουν οι Ευρωπαϊοι

Τα πλέι οφ ολοκληρώθηκαν και ξεκαθάρισαν οι θέσεις στην Ευρώπη. Παναθηναϊκός στα προκριματικά του Champions League και ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός Βόλου στο Europa League.

O Παναθηναϊκός αρχίζει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στα τέλη Ιουλίου. Θα μπει στην κληρωτίδα της UEFA στις 15 Ιουλίου στη Νιόν της Ελβετίας, στους ισχυρούς μαζί με Μπενφίκα, Ντιναμό Κιέβου, Τβέντε και Σταντάρ Λιέγης. Ετσι αντιπάλους θα έχει μία από τις Ρούμπιν Καζάν, Ζυρίχη Οντένσε, Τραμπζονσπόρ και Τιμισοάρα με τον επαναληπτικό να γίνεται στις 2 ή 3 Αυγούστου.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός, εάν προκριθεί, θα συνεχίσει στα πλέι οφ ως «μη πρωταθλητής». Εκεί θα έχει πιθανούς αντιπάλους μία εκ των Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Βιγιαρεάλ, συν όποια ομάδα προκριθεί από τον γ' προκριματικό γύρο και θα έχει μεγαλύτερη ειδική βαθμολογία από αυτόν. Οι αγώνες θα γίνουν στις 16 και 17 Αυγούστου και στις 23 και 24.

Η Ελλάδα στο Europa League

Η ΑΕΚ ως κυπελλούχος θα παίξει απευθείας στα πλέι οφ του Europa League και θα είναι μάλιστα στους ισχυρούς στην κλήρωση της 5ης Αυγούστου. Οι πρώτοι αγώνες 16-17 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 25.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει ως ισχυρός στον τρίτο προκριματικό γύρο, με την κλήρωση να γίνεται στις 15 Ιουλίου και τους αγώνες στις 21 και 28 Ιουλίου. Στη συνέχεια εάν προκριθεί, πάει μαζί με την ΑΕΚ στα πλέι οφ.

Οσο για τον Ολυμπιακό Βόλου, ξεκινάει στους ισχυρούς στον δεύτερο προκριματικό γύρο, όπου θα αγωνιστεί 14 και 21 Ιουλίου. Η κλήρωση θα γίνει στις 20 Ιουνίου και από εκεί και πέρα, εάν προκριθεί θα συνεχίσει στις υπόλοιπες ημερομηνίες.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags