Το 5-0 με το οποίο είχε επικρατήσει ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς στην Τούμπα δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους Δανούς να ελπίζουν σε κάτι πέρα από την... τυπική διεξαγωγή του αγώνα.

Από την άλλη ο Ιγκόρ Τούντορ δεν προχώρησε σε ιδιαίτερες αλλαγές, παρατάσσοντας τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Τζαβέλλα, Κόστα και Βίτορ στην άμυνα, τους Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Τζιόλη και Κίτσιου στην μεσαία γραμμή και τους Ροντρίγκες, Κουλούρη, Μυστακίδη στην επίθεση.

Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά... 1-1!

Το ματς ξεκίνησε με τους Δανούς πιο κινητικούς, να πιέζουν ψηλά τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να μπορούν να τον απειλήσουν ιδιαίτερα. Το 5-0 του πρώτου αγώνα έδειχνε το πόσο διαδικαστικό είναι το ματς, παρόλα αυτά είχαμε δύο γκολ, ουσιαστικά στις πρώτες καλές φάσεις των δύο ομάδων. 

Ο Δικέφαλος κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα στο 21', ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε, με την Μπρόντμπι να ισοφαρίζει έξι λεπτά αργότερα με τον Ρασάνι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Γλύκου που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Μετά την ισοφάριση ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο, γύρισε καλύτερα την μπάλα και έδειξε ότι είναι ένα τουλάχιστον επίπεδο πάνω από την αντίπαλό του, αφού όποτε ήθελε έβγαινε στην επίθεση. Ωστόσο, το 1-1 δεν άλλαξε με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο μέρος.

Σβηστά στους ομίλους...

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν από πριν γνωστό πως θα ήταν τυπική διαδικασία και σε τέτοια εξελίχθηκε. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ με Ροντρίγες και Κουλούρη, ωστόσο δεν τα κατάφερε, ενώ δεν απειλήθηκε και ιδιαίτερα από τους Δανούς.

Έτσι, φτάσαμε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο σε αυτό το 1-1 που "σφράγισε" την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, μετά και το 5-0 του Δικεφάλου στον αγώνα της Τούμπας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπρόντμπι: Ρένοου, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Έρνσκοβ, Ρασάνι, Φίρι (Χορστ 81΄), Νέργκαρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (Πούκι 72΄), Σβαρτς (Ελμάντερ 60΄)
.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (Σαββίδης 64΄), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (Μακ 64΄), Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Κουλούρης (Δεληγιαννίδης 76΄).

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης