"Να πούμε πως δεν είναι δύσκολα; να πούμε πως δεν είμαστε απογοητευμένοι; Θα πούμε ψέματα... Δυστυχώς, είναι κάτι που συνέβη, εμείς το κάναμε αυτό κι εμείς πρέπει να το αλλάξουμε. Είναι αρκετά δύσκολό ψυχολογικά για τα παιδιά και για όλους μας, αλλά πρέπει να βρούμε το κουράγιο και τις δυνάμεις για να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας και πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει"

Για το τι φταίει; "Δουλεύουμε, προσπαθούμε, σίγουρα κάνουμε λάθη. Έχουμε βρει κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε, αόμως από την άλλη αυτοί είμαστε, έχουμε αδυναμίες και θα κοιτάξουμε στη συνέχεια να γίνουμε καλύτεροι".

Για το αν θέλει να ζητήσει συγγνώμη: "Βασικά... τους εαυτούς μας να κοιτάξουμε, γιατί δουλεύουμε, περνάμε πολλές ώρες στο γήπεδο και δεν μπορεί να πει κανείς οτι τα παιδιά δεν έτρξαν και δεν προσπάθησαν. Θα πρέπει ο καθένας να δει τι φταίει, τι λάθος γίνεται όταν είναι μες στο γήπεδο, με ή χωρίς την μπάλα. Το να βγαίνουμε και να ζητάμε συγγνώμη θα είναι το τελευταίο... Ο κόσμος ξέρει, τα παιδιά προσπαθούν και το βλέπουν. Είναι άσχημο αυτό που σσυνέβη, αλλά από την άλλη έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πλέον δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι στην Ευρώπη, η Μάντσεστερ είχε δώσει 200 εκ. και δεν βγήκε Ευρώπη, όπως η Μίλαν και η Ίντερ. Το θέλαμε, το περιμέναμε και μας κόστισε αλλά είχαμε πει οτι στα πλέι οφ δεν υπάρχουν εύκολα ματς, είτε μια ομάδα είναι από το Καζακστάν, το Αζερμπαϊτζάν ή την Κύπρο, από τη στιγμή που μια ομάδα φτάνει εκεί, θέλει προσοχή κι όταν δεν έχεις αυτοσυγκέντρωση όπως εμείς χτες, μας κόστισε."

Για το αν σκέφτηκε την παραίτηση: "Όχι... Αυτό που είπα, ήταν άσχημο αποτέλεσμα αλλά το εύκολο είναι να παίρνεις εν θερμώ αποφάσεις και σκέφτεσαι πράγματα που ίσως δεν πρέπει. Όμως, δεν μου πέρασε από το μυαλό και ούτε καν το σκέφτηκα" 

Για το πως θα αλλάξει το κλίμα: «Οι νίκες σίγουρα θα απαλύνουν την πικρία. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή, όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε». Από το πρωί και χθες κάνουμε συζητήσεις για να ανέβει το ηθικό. Να πιστέψουν τα παιδιά πως έχουν δυνατότητες. Πραγματικά μπορούμε και έχουμε δυνατότητες. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση αλλά θα κοιτάξουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Για τον κόσμο: «Δεν νομίζω ότι χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου. Σίγουρα ο αποκλεισμός είναι άσχημος και στεναχώρησε τον κόσμο και εμάς. Αν υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι θέλουμε να χάνουμε, δεν νομίζω ότι υπάρχω. Οι σχέσεις χτίζονται πάντα με εμπιστοσύνη, πίστη και ενότητα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και από κει και πέρα είναι προσωπικό συναίσθημα του καθενός».

Για τις μεταγραφές: «Σίγουρα περιμένεις κάτι παραπάνω από τις μεταγραφές. Λόγω συγκυριών δεν είναι δυνατό αυτό. Δουλευουν, προσπαθούν να προσαρμοστούν και απο την άλλη οι υπόλοιποι προσπαθούν να τους βοηθήσουν για να μπουν στον ρυθμό. Δεν μπορείς να το υπογράψεις πως αν έπαιζαν όλες οι μεταγραφές θα περνούσαμε. Μετά την διακοπή θα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε αρκετούς από αυτούς στο παιχνίδι μας».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr