Facebook Pixel Προκλητικός ο Περέιρα - Παραλίγο ξύλο με Τζαβέλλα!
Ποδόσφαιρο
| 2015-09-18 10:15:00

Προκλητικός ο Περέιρα - Παραλίγο ξύλο με Τζαβέλλα!

Προκλητικός ο Περέιρα - Παραλίγο ξύλο με Τζαβέλλα!

Ο εριστικός Αργεντινός κατάφερε να φτιάξει για τα καλά τους πρώην συμπαίκτες του στον Δικέφαλο! Δεν κρατήθηκε ο Έλληνας αμυντικός και μόνο που δεν τον άρπαξε στη φυσούνα!

Ο Φακούντο Περέιρα δεν έφυγε με τις καλύτερες προϋποθέσεις από τον ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή αναμέτρηση, όπου ο Αργεντινός παίζοντας με την Καμπάλα εκνεύρισε πολλούς από τους πρώην συμπαίκτες του στον Δικέφαλο.

Όπως υποστηρίζουν από τον ΠΑΟΚ, ο Περέιρα ήταν αρκετά εριστικός σε διάφορες στιγμές του ματς, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Γιώργο Τζαβέλλα!

Ο αμυντικός του Δικεφάλου ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την αγωνιστική συμπεριφορά του Περέιρα και μάλιστα μετά το τέλος τους αγώνα του ζήτησε τον λόγο στη φυσούνα, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα ηρέμησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους δεν έχουν και την καλύτερες σχέσεις από την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ, καθώς στη φετινή προετοιμασία είχαν τσακωθεί ξανά και μάλιστα αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Αργεντινός είδε την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το τρολάρισμα του αιώνα από οπαδό στον Σαββίδη!

 

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags