Facebook Pixel Περίεργη αλλαγή συστήματος από Τούντορ...
Ποδόσφαιρο
| 2015-11-03 17:52:00

Περίεργη αλλαγή συστήματος από Τούντορ...

Περίεργη αλλαγή συστήματος από Τούντορ...

Ο Κροάτης τεχνικός εγκαταλείπει για το ματς με τους Ρώσους το 3-5-2 και στρέφεται σε άλλη λύση...

Μπορεί η σημερινή προπόνηση να είχε πολύ μικρή διάρκεια, ωστόσο ο τεχνικός του «Δικεφάλου» πρόλαβε να δείξει τις αλλαγές που σχεδιάζει, επιλέγοντας ένα λίγο περίεργο 4-4-2, στο οποίο έχει τέσσερις παίκτες στην αμυντική γραμμή, τέσσερις παίκτες στη μεσαία γραμμή με ειδική οδηγία στους πλάγιους να συγκλίνουν και δύο ποδοσφαιριστές στην επίθεση.

Ο Τούντορ δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές, δείχνοντας ότι δεν έχει αποφασίσει 100% για τις επιλογές ενδεκάδας του και πώς να μπορεί να συμβεί αυτό άλλωστε, όταν υπάρχουν παίκτες αμφίβολοι που η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή, όπως ο Μιγκέλ Βίτορ.

Στο ιδιαίτερο 4-4-2 του Κροάτη ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Τζαβέλλα, Κόστα, Μαλεζά και Σκόνδρα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Η πιθανότητα να καταφέρει να αγωνιστεί ο Βίτορ, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει μικρή και έτσι μάλλον ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τον Πορτογάλο στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή ο Τζιόλης θεωρείται σίγουρος και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους παίκτες που θα τον πλαισιώσουν, καθώς ο Τούντορ ζήτησε και από τους πλάγιους να συγκλίνουν πολύ στο κέντρο και να βοηθούν στην άμυνα.

Αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού έχει ο Γκολάσα, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην Τρίπολη και έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται και στα δεξιά, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Χαρίσης και Σάμπο, με τον Τσίμιροτ να φαίνεται ότι επειδή έχει καιρό να αγωνιστεί με την ομάδα μάλλον συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή λιγότερες πιθανότητες.

Καθοριστικό ρόλο για τις επιλογές στη μεσαία γραμμή θα παίξει η θέση στην οποία θα χρησιμοποιηθεί ο Ροντρίγκεζ, ο οποίος σίγουρα μπορεί να καλύψει το ένα άκρο στο κέντρο, ωστόσο υπάρχει σενάριο που τον θέλει στη δυάδα της επίθεσης μαζί με τον σίγουρο στη γραμμή «κρούσης» Μακ, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ακόμα μία θέση στη τετράδα της μεσαίας γραμμής με τους Κοροβέση και Κίτσιου να μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εκεί.

Στην επίθεση εκτός από τον Σλοβάκο που μοιάζει σίγουρος, θέση διεκδικεί και ο Ροντρίγκεζ, ενώ λιγότερες πιθανότητες να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα φαίνεται ότι έχει ο Κλάους παρόλο που απουσιάζει ο Ζάιρο.

Φαίνεται ότι παρότι ο Τούντορ αποφάσισε να προχωρήσει σε μία μεγάλη αλλαγή στον σχηματισμό με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στη Ρωσία, δεν έχει καταλήξει στις επιλογές προσώπων σε πολλές θέσεις, κάτι που θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags