Facebook Pixel Μας κυνηγούν Ρουμανία και Αυστρία...
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-05 11:44:00

Μας κυνηγούν Ρουμανία και Αυστρία...

Μας κυνηγούν Ρουμανία και Αυστρία...

Η Ελλάδα με... νύχια και δόντια κρατάει τη 15η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA, αλλά Ρουμανία και Αυστρία καιροφυλακτούν

Η Ελλάδα πήρε βαθμούς μόνο από τον Παναθηναϊκό στις χθεσινές ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είχε ως συνέπεια να δούμε την Κροατία να ξεφεύγει (είναι 14η με δυο αγωνιστικούς βαθμούς διαφορά).

Το μόνο θετικό ήταν ότι διατηρήσαμε τη διαφορά από τη 16η Ρουμανία και τη 17η Αυστρία στους επτά και εννιά αγωνιστικούς πόντους αντίστοιχα. Εμείς έχουμε μείνει με τρεις ομάδες, οι Ρουμάνοι με δυο και οι Αυστριακοί με τρεις.

Αν πέσουμε στη 16η θέση, τότε το 2018-19 θα χάσουμε μια ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θα μείνουν συνολικά τέσσερις στα Κύπελλα Ευρώπης. Ο πρωταθλητής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο κυπελλούχος με τον δεύτερο και τον τρίτο της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας (2017-2018) στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά όλοι τους θα ξεκινήσουν έναν γύρο νωρίτερα.

Η πρόκριση ή όχι Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα κρίνει σχεδόν τα πάντα στην υπόθεση αυτήν. 

Παράλληλα, τα προβλήματά μας θα αυξηθούν αν Ρουμάνοι και Αυστριακοί βάλουν ομάδα (Στεάουα και Σάλτσμπουργκ) αντίστοιχα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η πρόκριση στα γκρουπ πριμοδοτείται με τέσσερις έξτρα βαθμούς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags