Χαμός έχει γίνει εδώ και μερικές ημέρες με όσα έγιναν στη Λεωφόρο στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Europa League ανάμεσα στους Πράσινους και την Μπρόντμπι.

Οι Δανοί έχουν κάνει καταγγελία για ανάρμοστη και ρατσιστική συμπεριφορά του Μάρκους Μπεργκ προς τους παίκτες της ομάδας τους, ωστόσο από τον Παναθηναϊκό διέψευσαν τα πάντα και μάλιστα αναμένεται να προχωρήσουν και οι ίδιοι σε καταγγελία προς της UEFA, προκειμένου να προστατέψουν τον Σουηδό άσο.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει σήμερα η "Πράσινη", ο Παναθηναϊκός θα καταγγείλει στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και ρατσιστική συμπεριφορά των Δανών προς τον Βίκτορ Ιμπάρμπο!

Ο Κολομβιανός επιθετικός του "τριφυλλιού" δήλωνε έκπληκτος για όσα έλεγαν στην Μπρόντμπι και υποστήριζε πως κατά την διάρκεια του αγώνα πολλοί παίκτες των Δανών τον αποκαλούσαν, "γ@#%@ο νέγρο"!

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, οι Πράσινοι θα προχωρήσουν σε καταγγελία και εκτός από το εν λόγω περιστατικό, θα κάνουν λόγο για ψευδή δήλωση περί ρατσιστικής συμπεριφοράς από τον Μπεργκ, για εμπρηστικές δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι, αλλά και για ύβρεις προς τον Σουηδό επιθετικό από τους παίκτες των Δανών στη διάρκεια του αγώνα,