Facebook Pixel Οι "σφυρίχτρες" των Ευρωπαίων μας
Ποδόσφαιρο
| 2016-09-12 13:47:00

Οι "σφυρίχτρες" των Ευρωπαίων μας

Οι "σφυρίχτρες" των Ευρωπαίων μας

Διαιτητές για... όλα τα γούστα ορίστηκαν από την UEFA να διευθύνουν τους αγώνες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού με Γιούνγκ Μπόις, Άγιαξ και Φιορεντίνα, αντίστοιχα

Γιούνγκ Μπόις-Ολυμπιακός

Ο 39χρονος Ουκρανός ρέφερι Σέρχι Μπόικο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Βέρνης.

Ο Μπόικο ήταν διαιτητής στην ήττα της Εθνικής μας από τη Φινλανδία τον Σεπτέμβριο του 2015 (0-1) αλλά και στο ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0 στις 28 Αυγούστου 2014

ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα

Έναν μάλλον άπειρο και άγνωστο διαιτητή επέλεξε η UEFA να διευθύνει τον πρώτο αγώνα των ομίλων του Europa League μεταξύ ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα την Πέμπτη στην Τούμπα.

Ο λόγος για τον Σλάβκο Βίντσιτς, τον 36χρονο Σλοβένο που είναι διεθνής από το 2010 και «σφύριξε» τον Αύγουστο το Αρούκα-Ολυμπιακός 0-1 για τα play offs του Europa League. Δεν έχει βρεθεί ποτέ άλλοτε στο δρόμο ελληνικής ομάδας, πέρα από ένα ματς προκριματικών Euro όπου η Εθνική U17 είχε χάσει εντός έδρας από την Ισλανδία με 1-0.

Φέτος διηύθυνε επίσης στον αγώνα Ρόζενμποργκ-ΑΠΟΕΛ 2-1 στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Παναθηναϊκός-Άγιαξ

Ο Αντρέ Μάρινερ ορίστηκε από την UEFA στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο ρέφερι, που από το 2005 διευθύνει αγώνες της Premier League και από το 2009 είναι διεθνής.

Ο 45χρονος Άγγλος έχει βρεθεί ξανά στο δρόμο του Παναθηναϊκού, στο εκτός έδρας ματς με την Καμπάλα (0-0) πέρσι στα play offs της ίδιας διοργάνωσης, αλλά και στην εντός έδρας ήττα με 4-3 από την Οντένσε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League το 2011.

Επίσης είχε «σφυρίξει» δύο αγώνες του ΠΑΟΚ για το Europa League στην Τούμπα, με ΤΣΣΚΑ (0-1 για τους «32» το 2011) και Ραπίντ Βιέννης (2-1 για τα play offs το 2012).  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags