Τραγική εικόνα παρουσίασε ο Ολυμπιακός, τόσο εντός τού γηπέδου όσο κι εκτός, στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Μπέντο έχει χάσει τελείως την μπάλα και τα …αποδυτήρια. Μέσα από δύο απλά πλάνα τού σκηνοθέτη την ώρα του ματς, είδαν όλοι την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα...

Πρώτα ήταν το απίστευτο μπάχαλο με την πρώτη εντολή τού Πορτογάλου να βγει ο Μαρίν και να μπει ο Ελιουνούσι και η οποία άλλαξε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μετά τις φωνές που έβαλε ο Γερμανός άσος στον πάγκο και τη γιούχα από την εξέδρα. 

Ωστόσο, αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια ένα στιγμιότυπο στον πάγκο έδειξε την αντίδραση των Τσόρι και Φορτούνη, σχετικά με τις επιλογές του προπονητή τους.

Ο Μπέντο αποφάσισε στο 75ο λεπτό να ρίξει στο παιχνίδι τους Καρντόσο και Μάρτινς, αντί των Μάριν και Καμπιάσο (τελικά μπήκαν στο 79'), ξεχνώντας για μια ακομα φορά στον πάγκο τον Τσόρι.

Ο Αργεντινός έδειξε αμέσως την ενόχλησή του, κάνοντας διάφορες χειρονομίες, ενώ κάθισε στον πάγκο φανερά εκνευρισμένος δίπλα στον Φορτούνη.

Ακολούθησε, μάλιστα, ένας διάλογος μεταξύ τους, όπου ο Έλληνας άσος φάνηκε επίσης να απορεί για τη μη χρησιμοποίησή του συμπαίκτη του και προφανώς και για τη δική του αντικατάσταση, ενώ του έδειξε χαρακτηριστικά το γήπεδο και την εξέδρα...

Δείτε το βίντεο...