Facebook Pixel Γυρίζει ο Λεάλι, δύσκολα ο Ντε Λα Μπέγια
Ποδόσφαιρο
| 2016-10-18 12:04:00

Γυρίζει ο Λεάλι, δύσκολα ο Ντε Λα Μπέγια

Γυρίζει ο Λεάλι, δύσκολα ο Ντε Λα Μπέγια

Στο ματς με την Αστάνα (20/10, 22:05) έχει στρέψει πλέον το βλέμμα του ο Πάουλο Μπέντο, με τον Νικολό Λεάλι να επιστρέφει κάτω από την εστία, ενώ από ότι φαίνεται δύσκολα θα είναι ετοιμοπόλεμος ο Ισπανός μπακ

Όσον αφορά στα της 11άδας, οι Ντα Κόστα και Μποτία θα είναι στόπερ και ο Φιγκέιρας δεξί μπακ, το δίδυμο Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς στο κέντρο δεν «σπάει», ο Ελιουνούσι θα είναι δεξιά και ο Φορτούνης-που επανέρχεται-θα κινείται πίσω από τον Ιντέγε. Ερωτηματικό υπάρχει για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, όπου ίσως δούμε τον Μάριν.

Για τη θέση του αριστερού μπακ, το πιθανότερο είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος να διατηρηθεί στη θέση που έπαιξε και στη Νέα Σμύρνη και να προφυλαχθεί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ντε Λα Μπέγια, καθώς στον αγώνα της Κυριακής δεν θα είναι διαθέσιμος ο 18χρονος αμυντικός μετά την αποβολή του το Σάββατο.

Ο Πάουλο Μπέντο ανέλυσε χθες στους παίκτες του το παιχνίδι της Αστάνα και το ιδιόμορφο 5-3-2 με το οποίο συνηθίζει να αγωνίζεται ζητώντας ιδιαίτερη προσοχή στις αντεπιθέσεις και τις στατικές φάσεις.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags