Facebook Pixel Σεμπά: "Φέτος έχω αυτοπεποίθηση και σιγουριά"
Ποδόσφαιρο
| 2016-10-19 14:46:00

Σεμπά: "Φέτος έχω αυτοπεποίθηση και σιγουριά"

Σεμπά: "Φέτος έχω αυτοπεποίθηση και σιγουριά"

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Αστάνα, αλλά πέρα από το ματς, μίλησε και για τον ίδιο

Αναλυτικά:

Για τη δυσκολία στο γκολ στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς: "Πιστεύω πως στα προηγούμενα ματς αν και δεν σκοράραμε είχαμε ευκαιρίες. Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Θα κάνουμε ευκαιριες και ελπίζουμε να έχουμε πιο πολλή τύχη και επιτυχία".

Για το πως προσεγγίζουν οι παίκτες την δυάδα των αγώνων με Αστανά και ΠΑΟΚ: "Πολύ σημαντικό είναι να έχουμε στην σκέψη μας την Αστανά. Να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε και μετά να σκεφτούμε το οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ".

Για το αν νιώθει πώς πάνε με πιο μεγάλη ηρεμία στα ματς που έρχονται; "Φυσικά. Πάντα οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση. Αυτά σου δίνουν σιγουριά. Δυστυχώς κάναμε 2 σερί ήττες. Δεν το ήθελε κανείς αυτό. Μετά όμως κάναμε σημαντικές νίκες και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση".

Για το αν είναι το κίνητρο ίδιο και που βρίσκουν το κίνητρο για το Γιουρόπα οι παίκτες: "Η Αστανά είναι πολύ καλή ομαδα. Πολύ δυνατη. Το Γιουρόπα πολύ καλή διοργάνωση. Δυστυχώς το Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε για εμάς. Τώρα κοιτάμε μόνο το Γιουρόπα. Είμαστε πανέτοιμοι για αύριο".

Για το τι έχει αλλάξει φέτος κι είναι βελτιωμένος: "Είναι αλήθεια πως νιώθω και εγώ βελτιωμενος. Σε καλύτερη κατάσταση. Έχει να κάνει και με την εμπιστοσύνη του κόουτς. Και πέρυσι ο προπονητής που είχαμε με στήριζε. Έχω αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Νιώθω πιο καλά. Γενικά ο κόουτς δίνει σιγουριά στην ομάδα. Ελπίζω αυτό να συνεχιστεί".

Ερώτηση από δημοσιογράφο από το Καζακστά για την Αστάνα:"Η Αστανά είναι μία ομάδα πολύ κλειστή. Θα μας δυσκολέψει στο να κερδίσουμε στις μάχες από το κέντρο και μπροστά. Επικίνδυνη και με αντεπιθέσεις και θα δυσκολέψει την άμυνα. Θα δούμε πως θα πάει το ματς. Εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags