Ο Γκάρι Ροντρίγκες σκόραρε το γκολ.. της ζωής του δίνοντας στον ΠΑΟΚ μια ιστορική όσο και απαραίτητη νίκη στην έδρα της Φιορεντίνα. Ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα, ωστόσο αυτή τη φορά έδωσε ρεσιτάλ σκοράροντας με εκπληκτικό τρόπο.

Δεν είναι μόνο το υπέροχο τελείωμα που κάνει στη φάση του γκολ, αλλά και η συνολική προσπάθεια. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτή η κούρσα με το τρομερό σλάλομ που πραγματοποιεί συγκλίνοντας είναι μια ενέργεια που δεν μπορεί να κάνει άλλος εξτρέμ στην Ελλάδα!

Ο Ροντρίγκες είναι με διαφορά ο πιο γρήγορος παίκτης του ΠΑΟΚ και ίσως ο ταχύτερος στην Ελλάδα συνολικά, ενώ η έφεσή του στην ντρίμπλα είναι τρομερή, ειδικά για το επίπεδο του πρωταθλήματός μας. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι σε κάθε αγώνα διανύει τα περισσότερα χιλιόμετρά του με σπριντ. Αυτό έκανε και απόψε, αλλά παρ’ όλα αυτά είχε κουράγιο και δυνάμεις για να πραγματοποιήσει ακόμα ένα και εν συνεχεία να πιάσει σουτάρα μετά από 93 λεπτά αγώνα!

Ο Αφρικανός έχε κατακριθεί όσο λίγοι για τα τελειώματά του, αλλά το αποψινό τέρμα που έβαλε είναι ικανό να σβήσει κάθε γκρίνια μονομιάς. Άλλωστε, καλύτερα να μην τα θέλουμε όλα δικά μας και να αναρωτηθούμε το εξής: Αν ένας παίκτης με τέτοια ταχύτητα και έφεση στην ντρίμπλα είχε παράλληλα την ικανότητα να σκοράρει με μεγάλη συχνότητα, θα έπαιζε στη χώρα μας; Μάλλον όχι!

Τέλος, μην ξεχνάμε ότι ο Ροντρίγκες είναι επίσης αυτός που έχει «σερβίρει» και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ δίνοντας ασίστ. Σε ποιόν; Σε ακόμα έναν παίκτη που τα έχει… ακούσει για την αναποτελεσματικότητά του, αλλά απόψε έβαλε γκολάρα, τον Τζάλμα Κάμπος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι περνάει ο ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική!