Facebook Pixel Τι γράφουν στην Σάλκε για ΠΑΟΚ - Γιατί θυμήθηκαν τον περσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-14 12:17:00

Τι γράφουν στην Σάλκε για ΠΑΟΚ - Γιατί θυμήθηκαν τον περσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό!

Τι γράφουν στην Σάλκε για ΠΑΟΚ - Γιατί θυμήθηκαν τον περσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Σάλκε την προσεχή Πέμπτη και ήδη οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να ασχολούνται ενεργά με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η γερμανική ομάδα σκιαγραφεί το προφίλ του ΠΑΟΚ, αναφέροντας την βαθμολογική του θέση στη Superleague, τον περσινό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, που διεκόπη, αλλά και τις εννιά μεταγραφές που έκανε.

«Οι ασπρόμαυροι είχαν ολοκληρώσει το πρώτο μισό της σεζόν στην ένατη θέση, αλλά πλέον έχουν ανέβει στην τρίτη θέση. Μπορεί να βρίσκεται, ήδη 15 πόντους, πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά η δεύτερη θέση, η οποία δίνει θα του δώσει δικαίωμα να συμμετάσχει στους προκριματικούς του Champions League, είναι μέσα στο στόχο του», αναφέρει.

«Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είναι στη δεύτερη θέση, αλλά από τον ΠΑΟΚ αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από την ελληνική ομοσπονδία πριν από την έναρξη της σεζόν. Ο λόγος: η ομάδα του Ιβάν Σαββίδης αρνήθηκε την άνοιξη του 2016, να παίξει το ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο στον Ολυμπιακό, αντιδρώντας για την αντιμετώπιση των διαιτητών στην πρώτη συνάντηση. Με το σκορ στο 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων ο διαιτητής έληξε πρόωρα στο 89ο λεπτό τον αγώνα, όταν εξαγριωμένοι οπαδοί έριξαν πολλά πυροτεχνήματα στον αγωνιστικό χώρο. Προηγουμένως από τον ΠΑΟΚ αντέδρασαν ζητώντας πέναλτι από το διαιτητή», προσθέτει σε μια προσπάθεια να περιγράψει το λόγο για τον οποίο ο «Δικέφαλος» τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags