Ο Μάρκο Μάριν μίλησε στην εφημερίδα «Ειδήσεις» για την επικείμενη κόντρα στου Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ για το EuropaLeague.

Ο Γερμανός μέσος γνωρίζει καλά τους Τούρκους αφού πέρυσι τους αντιμετώπισε στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ.

Ο 27χρονος παίκτης είχε πετύχει γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά η ομάδα του είχε ηττηθεί με 3-1. Μάλιστα, θυμήθηκε ότι την ασίστ για το τέρμα του την είχε δώσει ο συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Όσκαρ Καρντόσο, ενώ ευχήθηκε να σκοράρει και φέτος κόντρα στην Οσμανλίσπορ!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το ματς με την Οσμανλίσπορ: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Πρόκειται για έναν αντίπαλο που μπορεί να μην δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις. Η Οσμανλίσπορ τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της και αυτό δείχνει πολλά».

Για το γκολ που είχε βάλει κόντρα στην Οσμανλίσπορ: «Είχα σκοράρει πέρσι, ναι, αλλά είχαμε χάσει 3-1 τότε. Την ασίστ μάλιστα για το γκολ, την είχε κάνει ο συμπαίκτης μου τώρα στον Ολυμπιακό, Όσκαρ Καρντόσο. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να τους «απαντήσουμε». Μακάρι αυτή τη φορά να σκοράρω πάλι και να νικήσουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξουν οι πρωταθλητές Ελλάδας: «Είναι ένας οργανωμένος σύλλογος. Γνωρίζω και τον διευθυντή του τμήματος, τον Γιούργκεν Ρέμπερ, είναι Γερμανός. Κάνει εξαιρετική δουλειά. Η Οσμανλίσπορ είναι στη μέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος και ικανή για όλα τα αποτελέσματα. Ακόμη και στα ματς που έχει ηττηθεί, παλεύει ως το τέλος. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση. Θέλουμε να είμαστε στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League, αλλά γνωρίζουμε ότι όλα θα κριθούν σε δύο ματς, δεν φτάνει μόνο να κάνουμε καλή δουλειά στο γήπεδό μας».

Για το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Γνωρίζουμε πως οι οπαδοί μας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σε τέτοιου επιπέδου ματς, είναι σημαντικό να σε βοηθά. Επηρεάζεται ο αντίπαλος. Δίνει και σε μας μια διαφορετική ώθηση και ψυχολογία. Όπως στην Τουρκία θα προσπαθήσουν αυτοί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση, έτσι και εδώ ο κόσμος μας πρέπει να μας βοηθήσει. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι στο πλευρό μας, τους περιμένουμε».