Facebook Pixel Έβγαλε το καπέλο! Τρομερή δήλωση του κόουτς της Σάλκε για τους ΠΑΟΚτσήδες!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-15 19:42:00

Έβγαλε το καπέλο! Τρομερή δήλωση του κόουτς της Σάλκε για τους ΠΑΟΚτσήδες!

Έβγαλε το καπέλο! Τρομερή δήλωση του κόουτς της Σάλκε για τους ΠΑΟΚτσήδες!

Ωραίες και σωστές δηλώσεις από τον τεχνικό των Γερμανών, μία ημέρα πριν το σπουδαίο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Μάρκους Βάιντσιρλ μίλησε για το αυριανό (16/2) ματς με τον Δικέφαλο και ανέλυσε τις δυσκολίες του αγώνα, αποθεώνοντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στην Τούμπα.

Αναλυτικά:

«Απέναντι στον ΠΑΟΚ ψάχνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θα έλεγα όχι σε ένα γκολ, περιμένω ένα δυνατό ματς μπροστά σ’ ένα φανταστικό κοινό. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά σημεία μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα».

Για την απουσία του Μπενταλέμπ: «Θα δούμε αύριο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα αποφασίσουμε».

Για το εάν σκέφτεται να κάνει rotation: «Το σημαντικό είναι να βρούμε την σωστή ενδεκάδα, που θα έχει ρυθμό μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια. Το πλάνο μας θα προσαρμοστεί στον τρόπο με τον οποίο παίζει ο αντίπαλός μας».

Για τις καλές εμφανίσεις της Σάλκε το τελευταίο διάστημα: «Η ομάδα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες έχουν ηρεμία και το βγάζουν μέσα στο γήπεδο, έρχονται τα αποτελέσματα και αυτό θέλουμε να υπάρξει συνέχεια κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο γύρο εναντίον της Μπάγερν το δείξαμε, έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να το δείξουμε αύριο».

Για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, τον έχω παρακολουθήσει, έδειξε απέναντι στη Φιορεντίνα τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο».

Όσο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:«Είμαι σίγουρος ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι φίλαθλοι μας στηρίζουν, θα είναι κοντά μας και ελπίζω να μας δώσουν δύναμη».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags