Facebook Pixel Συγκλονιστική μαρτυρία για τα επεισόδια από τους οπαδούς της Σάλκε! - "Δεν τους ένοιαζε αν χτυπούν παιδιά ή γυναίκες..."!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-16 22:08:00

Συγκλονιστική μαρτυρία για τα επεισόδια από τους οπαδούς της Σάλκε! - "Δεν τους ένοιαζε αν χτυπούν παιδιά ή γυναίκες..."!

Συγκλονιστική μαρτυρία για τα επεισόδια από τους οπαδούς της Σάλκε! - "Δεν τους ένοιαζε αν χτυπούν παιδιά ή γυναίκες..."!

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί της Σάλκε στην Θεσσαλονίκη, αλλά η μαρτυρία άσου του ΠΑΟΚ περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τα όσα διαδραματίστηκαν πριν λίγες ώρες στην συμπρωτεύουσα.

Αυτόπτης μάρτυρας στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Θεσσαλονίκη ήταν ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, Θαντ ΜακΦάντεν, ο οποίος περιέγραψε το πώς τα έζησε, μέσα από ανάρτησή του στο facebook.

Αναλυτικά, το ποστάρισμα του ΜακΦάντεν:

«Ήμουν μάρτυρας ενός από τους πιο τρελούς καυγάδες... Είμαι στο κέντρο της πόλης, μιας και έχουμε ρεπό... Και οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας μπαίνουν σε έναν καυγά με τους οπαδούς μας, ο οποίος βασικά διέλυσε δύο εστιατόρια. Δεν νοιάστηκαν αν χτυπούν παιδιά και γυναίκες. Αν είχες το σήμα της αντίπαλης ομάδας ήσουν στόχος.

Η αστυνομία μου είπε πως έπρεπε να φύγω. Δεν λέω κάτι παραπάνω. Είμαι θυμωμένος γιατί περνούσα ωραία στην πόλη. Οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι οι πιο παθιασμένοι οπαδοί που έχω δει ποτέ. Μάλλον δεν θα πάω σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags