Facebook Pixel Ήρθαν, έπαιξαν ξύλο, έριξαν τρία γκολ, αλλά είπαν... ευχαριστώ!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-17 14:14:00

Ήρθαν, έπαιξαν ξύλο, έριξαν τρία γκολ, αλλά είπαν... ευχαριστώ!

Ήρθαν, έπαιξαν ξύλο, έριξαν τρία γκολ, αλλά είπαν... ευχαριστώ!

Οι Γερμανοί ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία και την προσπάθεια που κατέβαλαν για την ασφάλεια των οπαδών τους

Άριστη ήταν η φιλοξενία της Σάλκε από τον ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κρίστιαν Χέιντελ.

Ο Χέιντελ υποστήριξε ότι οι άνθρωποι του Δικεφάλου έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για την ασφάλεια των οπαδών που ακολούθησαν τη Σάλκε στη Θεσσαλονίκη και φιλοξένησαν με το καλύτερο τρόπο την ομάδα.

«Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από την υποδοχή και τη φιλοξενία. Δεν μπορεί να είναι άνθρωποι αυτοί που δημιουργούν επεισόδια, δεν έχει σημασία ποιος το κάνει, αλλά δεν τους καταλαβαίνω. Πήγαμε στην Ελλάδα για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να παρακολουθήσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Γιατί, δυστυχώς, συμβαίνουν αυτά τα πράγματα ξανά και ξανά μόνο ο Θεός το ξέρει».

Ωστόσο, τα γερμανικά μέσα θέλησαν να διαστρεβλώσουν την εικόνα υποστηρίζοντας ότι τα επεισόδια που προκάλεσαν οι φίλοι της Σάλκε στο Λευκό Πύργο έγιναν από φίλους του Δικεφάλου διαψεύδοντας τόσο τον αθλητικό διευθυντή του γερμανικού συλλόγου όσο και την αστυνομία της Θεσσαλονίκης, η οποία έκανε λόγο για Γερμανούς οπαδούς που κατευθυνόταν από την πλατεία Αριστοτέλους στο Λευκό Πύργο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags