Facebook Pixel Όλα ανάποδα από Μπέντο - Φοβερά πράγματα στην Τουρκία - Τι έκανε και παραμιλά ο πλανήτης μπάλα!
Ποδόσφαιρο
| 2017-02-24 10:15:00

Όλα ανάποδα από Μπέντο - Φοβερά πράγματα στην Τουρκία - Τι έκανε και παραμιλά ο πλανήτης μπάλα!

Όλα ανάποδα από Μπέντο - Φοβερά πράγματα στην Τουρκία - Τι έκανε και παραμιλά ο πλανήτης μπάλα!

Τρέλανε κόσμο και κοσμάκη στην Άγκυρα ο Πορτογάλος προπονητής που μέσα στ' άλλα φάνηκε πως έχει άστρο απ' τα λίγα! Καβάλα στ' άλογο γύρισε και τώρα ποιος τον πιάνει!

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος με άνεση στο πρωτάθλημα και μέσα σε όλους τους στόχους του, ο Πάουλο Μπέντο έχει δεχθεί πολύ έντονη κριτική εξαιτίας των μέτριων εμφανίσεων της ομάδας, με αποκορύφωμα το 0-0 με την Οσμανλίσπορ στο Καραϊσκάκη και την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ.

Χθες, ωστόσο, ο Πορτογάλος ενήργησε με τρόπο που δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν να τον σχολιάσει αρνητικά και δικαιώθηκε, με την ομάδα του να παίρνει μεγάλη νίκη-πρόκριση με 3-0 στον επαναληπτικό της Τουρκίας.

Ο Πορτογάλος τα είχε ακούσει πολλές φορές λόγω της μη χρησιμοποίησης του Ανσαριφάρντ για χάρη του Καρντόσο. Μετά και την πώληση του Ιντέγιε, όμως, ο Μπέντο αντιλήφθηκε ότι δεν έχει την πολυτέλεια να δώσει κι άλλη πίστωση χρόνου στον Παραγουανό σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Έτσι, έριξε στην ενδεκάδα τον Ιρανό και αυτός άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά πετυχαίνοντας δυο γκολ και οδηγώντας την ομάδα του στη μεγάλη πρόκριση.

Παράλληλα, ο 47χρονος τεχνικός είχε …άστρο και ολίγη από τύχη στην αλλαγή του Ανδρούτσου. Ο Μάρτινς χτύπησε, ο Μπέντο επιστράτευσε το νεαρό Έλληνα και αυτός είχε τρομερή απόδοση, με αποκορύφωμα το δεύτερο γκολ που σέρβιρε στον Ελιουνούσι με φανταστική ενέργεια.

Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή φέρνει στο μυαλό των φίλων της ομάδας κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις που ο Μπέντο στάθηκε τυχερός στο παρελθόν, όπως η αλλαγή του Καρντόσο στα Γιάννενα και αυτή του Μάριν στο Καραϊσκάκη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πάντως, πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι και οι έτερες αλλαγές που πραγματοποίησε (Μανθάτης αντί Ελιουνούσι και Ρομαό αντί Φορτούνη) ήταν αυτές που έπρεπε και στο κατάλληλο σημείο για να κλειδώσει ο Ολυμπιακός την πρόκριση.

Μετά τη χθεσινή βραδιά, λοιπόν, αν μη τι άλλο ο Μπέντο κέρδισε πόντους, αλλά και χρόνο. Το τάιμινγκ είναι πολύ κρίσιμο καθώς έρχονται ντέρμπι σε Τούμπα και Λεωφόρο στο προσεχές διάστημα. Ενδεχόμενος αποκλεισμός θα έφερνε πολλή γκρίνια, αντιθέτως τώρα ο Πορτογάλος νιώθει πιο ασφαλής και με σαφώς πιο ήσυχο το κεφάλι του για να δουλέψει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags