Στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ήταν πολύ καλύτερη η Μάντσεστερ, έχει πιο έμπειρους παίκτες, πιο φτασμένους. Ο Άγιαξ ήταν να τον λυπάσαι, για εμάς που έχουμε ζήσει άλλες ομάδες του Άγιαξ στο παρελθόν, αυτός ο Άγιαξ έμοιαζε με ομάδα Β' Εθνικής! Και αναρωτιέσαι πώς έφτασε στον τελικό. Ήταν εύκολο θύμα για τον Μουρίνιο.

Εύκολα έβαλε 2 γκολ η Μάντσεστερ και μετά κοίταγε να κρατήσει το σκορ, στο β' ημίχρονο είχε μια φλύαρη υπεροχή ο Άγιαξ, αλλά στην περιοχή δεν μπορούσε να μπει. Πάντως και η Μάντσεστερ δεν έχει σχέση με τη μεγάλη ομάδα του Φέργκιουσον, δεν είναι ωραίο πράγμα να σε παίζουν στο μισό γήπεδο κάτι 20χρονα του Άγιαξ.

Πεσμένο το ποδόσφαιρο διεθνώς, παλιά γινόταν χαμός. Περιμένω πώς και πώς να δω μεγάλο τελικό με Γιουβέντους και Ρεάλ, δύο ομάδες που μου αρέσουν πολύ και οι δύο. Αν δεν δούμε και εκεί μπάλα, θα είναι μαύρες μέρες για όσους αγαπάμε το ποδόσφαιρο.

Πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθούμε. Από τη μια η Ρεάλ που είναι πολύ καλή ομάδα, γρήγορη, και με οδηγό τον Ρονάλντο, από την άλλη η καλύτερη άμυνα με φαρμακερές αντεπιθέσεις, με τα καλύτερα σέντερ μπακ στον κόσμο! Πιστεύω ότι δεν θα έχει καμία σχέση αυτός ο τελικός με τον τελικό που είδαμε χθες ο οποίος δεν βλεπόταν με τίποτα!

Ο Βαλβέρδε αξίζει που πάει στην Μπαρτσελόνα, δηλαδή ποιον άλλο να έπαιρναν; Τρεις προπονητές είναι οι τοπ αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ο Κόντε, ο Σιμεόνε, ο Αλέγκρι. Αφήνουν τις ομάδες τους για να πάνε στην Μπαρτσελόνα; Όχι. Καλά έκαναν λοιπόν οι Καταλανοί, ο Ενρίκε δεν ήταν καλύτερος από τον Βαλβέρδε. Αφού ήταν ο Ενρίκε εκεί, μπορεί και ο Βαλβέρδε.

Παναθηναϊκός με ΑΕΚ πολύ μέτριο ματς και από τις δύο ομάδες. Το ματς κρίθηκε στην αρχή στη μεγάλη ευκαιρία του Χριστοδουλόπουλου όταν έφυγε μόνος του. 5 ώρες να έπαιζαν δεν θα έμπαινε άλλο γκολ. Νίκησε λέει ο Παναθηναϊκός και κάτι τρέχει. Πάλι βλέπεις τον Χιμένεθ να κάνει λάθη, πάλι τη μία καλά την άλλη λάθη. Τι τον βάζει αυτόν τον Αϊντάρεβιτς, αργός παίκτης ρε. Καλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι χωρίς ταχύτητα στο ποδόσφαιρο πρέπει να μην πατάς το χορτάρι αλλά να σε στέλνουν σπίτι σου;

Τραγικά τα πλέι οφ, υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Τραγικά. Χωρίς τον Ολυμπιακό καταρχήν δεν έχει χρώμα. Αλλά και όσον αφορά το επίπεδο του ποδοσφαίρου, το ταλαιπωρούνε, γι' αυτό και είναι όλες οι εξέδρες στα πλέι οφ άδειες. Ντέρμπι λέει με άδειες εξέδρες.

Και ο ΠΑΟΚ μέτριος με έναν Πανιώνιο ταλαιπωρημένο, κουρασμένο, δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πλέι οφ, δεν κερδίζεις τίποτα. Δεν μου κάνει καρδιά να τα σχολιάσω. Περιμένω το Σάββατο να δω μπάλα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού, για Γάλλους διαβάζω πάλι. Εγώ Γάλλους μεγάλους προπονητές δεν βλέπω να βγαίνουν εδώ και χρόνια. Ποιοι Γάλλοι τεχνικοί βγήκανε. Ο Ντεσάν πήγε να κάνει κάτι αλλά μόνο στην Εθνική ξέμεινε, σε συλλόγους δεν προχώρησε. Ο Μπλαν πολυδιαφημισμένος ήταν, αποδείχτηκε αυτό στη συνέχεια. Ο Βενγκέρ είναι πολύ παλιός, δεν είναι νέος προπονητής, αλλά και ως αξία παρακαλάνε να τον ξεφορτωθούν επιτέλους οι οπαδοί της Άρσεναλ. 

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου