Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι είπε ο Κεκ για τις απουσίες της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2017-11-22 18:54:00

Τι είπε ο Κεκ για τις απουσίες της ΑΕΚ

Sportdog Team
Τι είπε ο Κεκ για τις απουσίες της ΑΕΚ

Ο προπονητής της Ριέκα ανέλυσε την Ένωση στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς.

H AEK υποδέχεται την Πέμπτη (23/11) την Ριέκα στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση από τους ομίλους του Europa League.

H Ένωση δεν θα έχει στη διάθεσή της δυο βασικούς παίκτες, τον Μάνταλο και τον Γιόχανσον, ωστόσο το ο Ματίας Κεκ δεν θέλησε να σταθεί σε αυτές.

Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι ο τεχνικός της Ριέκα τόνισε ότι η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα που δεν βασίζεται μόνο σε έναν ή δυο παίκτες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Εμείς ξέρομε ότι η ΑΕΚ είναι ένας σοβαρός αντίπαλος, εμείς πάμε δυνατά, να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δική μας ποιότητα. Ξέρετε και εσείς ποιες είναι οι δυνατές και ποιες οι αδύναμες πλευρές της ΑΕΚ. Είναι κάτι που δεν μπορώ να πω στα media. Δεν θα κάνω κάποια πρόγνωση, είμαστε αποφασισμένοι και θα παίξουμε καλά.

Σήμερα τίποτα δεν είναι μυστικό. Και αυτοί ξέρουν για εμάς, και εμείς για αυτούς. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και μπορούν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Η άποψη μου είναι ότι την ΑΕΚ δεν την αποτελούν ένας ή δύο παίκτες αλλά είναι μια δυνατή ομάδα».

Από την πλευρά του ο Ντομαγκόι Πάβισιτς, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Ριέκα στην συνέντευξη Τύπου, εξήγησε: «Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας, είναι ένας σκληρός αντίπαλος, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags