Η ΑΕΚ καλείται να αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των 32 του Europa League και ο τεχνικός του ουκρανικού συλλόγου, Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας, στον οποίο φυσικά ρωτήθηκε για τα παιχνίδια με την Ένωση.

Ο Χάτσκεβιτς έδωσε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα Ουκρανίας, υποστήρικε ότι η πρόκριση θα είναι 50-50, ενώ τόνισε αποκάλυψε ότι δυο εκ των μεγάλων αστεριών της Ντιναμό, ο Ντιμαγκόι Βίντα και ο Ζούνιορ Μοράες ενδέχεται να φύγουν από την ομάδα, συνεπώς εάν αυτό συμβεί δεν θα τεθούν αντιμέτωποι με την ΑΕΚ!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, επειδή υπάρχει μεγάλο διάστημα έως τότε και αυτή η διοργάνωση είναι η προτεραιότητά μας. Στο Europa League, έχουμε θέσει έναν απλό στόχο από νωρίς, να νικάμε σε κάθε παιχνίδι, θα μπούμε στα νοκ-άουτ παιχνίδια με σκοπό να προκριθούμε. Ασφαλώς και θα μπορούσαμε να συναντήσουμε πιο δυνατές ομάδες από την ΑΕΚ, από σημαντικότερα πρωταθλήματα.

Στον όμιλο όπου συμμετείχε η ΑΕΚ, πήρε πέντε ισοπαλίες και μια νίκη σε έξι παιχνίδια. Κατά τη γνώμη μου, αυτό δείχνει ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά πειθαρχημένη ομάδα, η οποία ξέρει να περιμένει και να παίζει για το αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες πρόκρισης κάθε ομάδας θεωρώ ότι είναι στο 50-50, εμείς σκεφτόμαστε και τη μάχη του πρωταθλήματος με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, τόσο εμείς όσο και αυτοί χάνουμε βαθμούς φέτος μετά από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Ο Ντομαγκόι Βίντα ξεκουράζεται αυτή τη στιγμή, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τίποτα σχετικά με το μέλλον του, θα επιστρέψει σύντομα στο Κίεβο και θα συζητήσουμε μαζί του. Αν τελικά αποχωρήσει, θα πάρουμε κεντρικό αμυντικό, επίσης σκοπεύουμε να ενισχυθούμε στη μεσαία γραμμή και προσωπικά θα ήθελα να παραμείνει ο Ζούνιορ Μοράες στο ρόστερ μας»,