Facebook Pixel Sportdog.gr | Σημαντικές αλλαγές σε Champions League και Europa!
Ποδόσφαιρο
| 2018-03-27 13:29:00

Σημαντικές αλλαγές σε Champions League και Europa!

Sportdog Team
Σημαντικές αλλαγές σε Champions League και Europa!

Τι ανακοίνωσε η UEFA!

Πολύ σημαντικές αλλαγές στις ώρες διεξαγωγής των αγώνων του Champions League και του Europa League ανακοίνωσε σήμερα η UEFA και που θα ισχύσουν από την επόμενη σεζόν.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι οι αγώνες των play offs, της φάσης των ομίλων, αλλά και των νοκ άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα αρχίζουν όχι στις 21:45 όπως μέχρι τώρα, αλλά στις 22:00 (ώρα Ελλάδος). 

Ωστόσο, σε κάθε αγωνιστική της φάσης των ομίλων, δύο από τους αγώνες της Τρίτης και δύο από τους αγώνες της Τετάρτης θα αρχίζουν στις 19:55. Εξαίρεση είναι οι αγώνες της έκτης αγωνιστικής των ομίλων, που θα διεξάγονται την ίδια ώρα. 

Όσο για το Europa League, από τη φάση των ομίλων μέχρι και τους «16» θα διεξάγονται σε δύο ζώνες, στις 19:55 και στις 22:00. Οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα αρχίζουν στις 22:00. 

Επίσης, ο τελικός του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ θα αρχίζει στις 22:00 και η αρχή θα γίνει στον φετινό αγώνα, που θα γίνει στις 15 Αυγούστου στο Ταλίν της Εσθονίας.

Εκτός, όμως από τις αλλαγές στις ώρες η UEFA ανακοίνωσε και σημαντικές αλλαγές στο αγωνιστικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να θεσπίσει τέταρτη αλλαγή στην παράταση, στα ματς νοκ - άουτ, ενώ στους τελικούς των διοργανώσεων οι ομάδες θα μπορούν να παίρνουν στην αποστολή 23 παίκτες (αντί 18), οπότε οι προπονητές θα έχουν 12 παίκτες στον πάγκο (έναντι 7). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags