Εκτός από τα ματς εναντίον της Μπέρνλι για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League έμεινε ο σταρ Αρντά Τουράν, αφού ο προπονητής του στην Μπασακσεχίρ, Αμπντουλάχ Αβτσί αποφάσισε να εκπλήξει τους πάντες.
Αντίθετα, στη λίστα των 23 παικτών συμπεριλαμβάνεται ο πρώην «ερυθρόλευκος» αμυντικός Μανουέλ Ντα Κόστα, αλλά και πρώην επιθετικός των Λεβαδειακού και Ατρόμητου, Στέφανο Ναπολεόνι.
Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα της Μπασακσεχίρ αποτελείται από τους: Μπαμπατσάν, Γκιουνόκ, Τσακίρ, Κλισί, Επουρεάνου, Σετζού, Ντα Κόστα, Ουτσάρ, Καϊσαρά, Αταμά, Εμρέ Μπελόζογλου, Βίστσα, Ελία, Καχβετσί, Τεκντεμίρ, Γιόγιτς, Ινλέρ, Αϊντογκντού, Φρέι, Αντεμπαγιόρ, Μπάγιτς, Ναπολεόνι και Ερντίντς.
Υπενθυμίζεται ότι αν η τουρκική ομάδα περάσει την Μπέρνλι, τότε θα βρει στη συνέχεια ως αντίπαλο τον νικητή του Ολυμπιακός - Λουκέρνη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο