Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ακούσαμε κι αυτό - Ο Αλαρντάις συμβουλεύει τη Μπέρνλι να... αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-21 19:03:00

Το ακούσαμε κι αυτό - Ο Αλαρντάις συμβουλεύει τη Μπέρνλι να... αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Το ακούσαμε κι αυτό - Ο Αλαρντάις συμβουλεύει τη Μπέρνλι να... αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό!

Eπική ατάκα από τον Άγγλο τεχνικό!

Ο Σαμ Αλαρντάις είναι γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τα διάφορα "μαργαριτάρια" που πετά κατά καιρούς και "ξαναχτύπησε" δίνοντας μια... πρωτοποριακή συμβουλή στον τεχνικό της Μπέρνλι, Σον Ντάις, για τα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο "Big Sam" δεν το είπε ευθέως, όμως υποννόησε ότι η Μπέρνλι θα πρέπει να... αποκλειστεί από το Europa League επειδή δεν έχει το ανάλογο υλικό να ανταποκριθεί σε Premier League και Ευρώπη παράλληλα!

Εάν έλεγα δημόσια στον προπονητή της Μπέρνλι, Σον Ντάις, να αποκλειστεί από το Europa League δεν θα ήταν σωστό. Αλλά, δεν νομίζω ότι ο Σον έχει την ομάδα ν' ανταγωνιστεί. Κι όταν δεν έχεις την ομάδα ν' ανταγωνιστείς - το είδαμε με την Ίπσουιτς που βγήκε Ευρώπη και την επόμενη σεζόν υποβιβάστηκε - είναι δύσκολο. Όταν μια μικρότερη ομάδα βγαίνει στην Ευρώπη και παίζει στην Premier League την Κυριακή, είναι δύσκολο να έχει αποτέλεσμα", υποστήριξε ο Αλαρντάις και σίγουρα οι Πειραιώτες ελπίζουν η... συμβουλή του να εισακουστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags