Facebook Pixel Απίστευτη εξέλιξη πριν την Τσέλσι - Έτσι «τελειώνει» ξένο άσο ο Ραζβάν - Είναι «καψούρα» του Σαββίδη
Ποδόσφαιρο
| 2018-09-20 12:30:00

Απίστευτη εξέλιξη πριν την Τσέλσι - Έτσι «καθαρίζει» ξένο άσο ο Ραζβάν - Είναι «καψούρα» του Σαββίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη εξέλιξη πριν την Τσέλσι - Έτσι «καθαρίζει» ξένο άσο ο Ραζβάν - Είναι «καψούρα» του Σαββίδη

Πώς εξηγείται η έκπληξη του Ραζβάν. Παρασκήνιο... ζεματιστό.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τον Νίκο Καρέλη και τον Τσούμπα Άκπομ, για το αποψινό μεγάλο παιχνίδι με την Τσέλσι στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Κι αν για τον Έλληνα φορ ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, καθώς έδειξε και στο ντεμπούτο του απέναντι στον ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα, ότι είναι εμφανώς ανέτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης, το... περίεργο είναι για τον Άγγλο φορ, ο οποίος υποτίθεται έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα και θεωρητικά είναι ετοιμοπόλεμος.

Παρόλο, λοιπόν, που ο βασικός σέντερ φορ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, προέρχεται από τραυματισμό, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να μην πάρει άλλον επιθετικό μαζί του για τον αγώνα με τους Λονδρέζους, ούτε καν ως μία εφεδρική λύση για τον πάγκο.

Βεβαίως, η απόφασή του για τον Τσούμπα Άκπομ έχει εξήγηση και όσοι είναι πιστοί αναγνώστες του Sportdog τη γνωρίζουν εδώ και καιρό. Όπως έχουμε επισημάνει σε παλαιότερα ρεπορτάζ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι ευχαριστημένος με τον Άγγλο φορ και στην ουσία δεν τον υπολογίζει για τα βασικά του πλάνα. 

Ο 22χρονος άσος δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα στην ομάδα και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που δεν ταιριάζει σε αυτό που θέλει να παίξει στη γραμμή κρούσης. Γι’ αυτό κιόλας στην Κρήτη προτίμησε να χρησιμοποιήσει βασικό τον ανέτοιμο Νίκο Καρέλη και γι’ αυτό τώρα δεν τον πήρε ούτε για αλλαγή στο μεγάλο ματς με την Τσέλσι

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε αποκαλύψει, η μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού έγινε την τελευταία στιγμή επειδή ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε μια έξτρα λύση για την επίθεση, από τη στιγμή που προς το παρόν δεν έχει… τρελαθεί με τον Άγγλο. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ είναι μεταγραφή της διοίκησης και είχε κόστος, σύμφωνα με τις διαρροές του καλοκαιριού, 1,4 εκατ. ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... γκρεμίζει όλα ο Λουτσέσκου - Αυτόν βάζει βασικό φορ - Δεν είναι ο Πρίγιοβιτς, θα πέσεις κάτω

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags