Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός απογοήτευσε την Τούμπα, πέταξε ξανά την ευκαιρία – Τι θα κάνει ο Λουτσέσκου - Έμπλεξε ο ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-26 00:21:00

Αυτός απογοήτευσε την Τούμπα, πέταξε ξανά την ευκαιρία – Τι θα κάνει ο Λουτσέσκου - Έμπλεξε ο ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτός απογοήτευσε την Τούμπα, πέταξε ξανά την ευκαιρία – Τι θα κάνει ο Λουτσέσκου - Έμπλεξε ο ΠΑΟΚ!

Η ήττα από τη Βίντι σήμανε συναγερμό στον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ήττα… εκτός προγράμματος από τη Βίντι μέσα στην Τούμπα, αποτέλεσμα που ουσιαστικά «έσβησε» το σημαντικό διπλό που είχε πετύχει στη Λευκορωσία την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Δικέφαλος μπήκε σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση, αφού έμπλεξε σε τριπλή ισοβαθμία με Βίντι και Μπάτε και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στην Ουγγαρία αποκτά κομβικό χαρακτήρα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε rotation, καθώς ξεκούρασε τους Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ, βάζοντας στην ενδεκάδα τους Καρέλη και Ελ Καντουρί.

Ο Έλληνας φορ δεν κατάφερε να μπει στα παπούτσια του «Πρίγιο», αφού έδειξε ότι ακόμα είναι ανέτοιμος. Ο Καρέλης κατέθεσε ενέργεια στο χορτάρι, έκανε πολλές κινήσεις χωρίς την μπάλα και προσπάθησε να συμμετάσχει στο παιχνίδι της ομάδας του. Ωστόσο, όσα επιχείρησε δεν του βγήκαν, με εξαίρεση μια πολύ ωραία κίνηση, που ταλαιπώρησε την άμυνα της Βίντι, στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο διεθνής επιθετικός έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τις περασμένες σεζόν σε Ελλάδα και εξωτερικό, έτσι ο ΠΑΟΚ επένδυσε πάνω του, αποκτώντας τον ως τον παίκτη που μπορεί να δώσει ανάσες στον Πρίγιοβιτς. Απόψε ο Καρέλης δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του και δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των φιλάθλων που βρέθηκαν στην Τούμπα, όπως άλλωστε και ολόκληρη η ομάδα, η οποία απογοήτευσε.

Από τη στιγμή που ο Καρέλης δεν βρίσκεται ακόμα σε καλή κατάσταση, μένει να δούμε εάν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα του δώσει ακόμα μια ευκαιρία στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚτσήδικο ξέσπασμα: «Ντροπή, φάτε καζούρα από ΑΕΚ – Ρουμάνε φύγε μόνος σου»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags