Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι γίνεται με τη βαθμολογία της Ελλάδας μετά τις ήττες των ΑΕΚ-ΠΑΟΚ; (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-26 00:34:00

Τι γίνεται με τη βαθμολογία της Ελλάδας μετά τις ήττες των ΑΕΚ-ΠΑΟΚ; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τι γίνεται με τη βαθμολογία της Ελλάδας μετά τις ήττες των ΑΕΚ-ΠΑΟΚ; (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δεν κατάφεραν να προσθέσουν βαθμούς στην Ελλάδα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τις ήττες κόντρα σε Μπάγερν Μονάχου και Βίντι αντίστοιχα. Τουλάχιστον με τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο σε συνδυασμό με την ήττα της Κοπεγχάγης από τη Σλάβια η χώρα μας ήρθε πολύ κοντά με τη 13η Δανία.

Η Ελλάδα στην 14η θέση έχει 26.600 βαθμούς, με τη Δανία βρίσκεται στην 13η θέση με 26.775 βαθμούς και μοναδική εκπρόσωπο την Κοπεγχάγη. Όσο για τους Ελβετούς, οι οποίοι συνεχίζουν με δύο ομάδες, έχουν 26.300 βαθμούς και παραμένουν στην 15η θέση παίρνοντας σημαντικούς βαθμούς από τη νίκη της Ζυρίχης κόντρα στη Λεβερκούζεν.

Εφόσον η Ελλάδα διατηρήσει αυτή τη 14η θέση (το ίδιο συμβαίνει και στη 13η) ως το τέλος της χρονιάς, τότε θα συνεχίσει να βγάζει τον πρωταθλητή στον 3ο προκριματικό του Champions League και τη σεζόν 2020-21, με τον δευτεραθλητή στο 2ο προκριματικό (Champions League), τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa League και τον 3ο-4ο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό του Europa. Αντίθετα η 15η θέση στέλνει τον πρωταθλητή στον 2ο προκριματικό του Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags