Facebook Pixel Θέλει και ...πρέπει να νικήσει
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-15 15:30:00

Θέλει και ...πρέπει να νικήσει

Θέλει και ...πρέπει να νικήσει

Ύπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο ΠΑΟΚ θέλει και... πρέπει να κερδίσει απόψε το βράδυ την Τότεναμ στην κατάμεστη Τούμπα. Εχουμε και λέμε... Γράφει ο Παναγιώτης Χορόζογλου.

Μετά την ήττα στο Παγκρήτιο, και ειδικά με τον τρόπο που αυτή ήρθε, μία νίκη επί των Αγγλων θα ήταν το καλύτερο φάρμακο για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά εν όψει και του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου το θετικό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο για τον «δικέφαλο».

Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Και γιατί προσφέρει μπόνους, δηλαδή χρήματα, αλλά και βελτιώνει τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Πολύ περισσότερο εάν πρόκειται για τρεις βαθμούς.

Για τον ΠΑΟΚ, που έχει χτίσει εδώ και χρόνια ένα... θρύλο με τις εντυπωσιακές του ευρωπαϊκές παρουσίες, ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία σπουδαία, πολύ πιο πλούσια και καλύτερη ομάδα, θα ήταν απλά η επιβεβαίωση που όλοι έχουν ανάγκη. Ειδικά όταν πρόκειται για μία ομάδα που έχει πληγωμένο εγωισμό.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που, είτε επειδή διαλέγουν ματς είτε επειδή έτσι τους βγαίνει, ανεβάζουν στροφές και παίζουν πολύ καλύτερα στην Ευρώπη. Οπως ο Βιεϊρίνια, για παράδειγμα, που πάντα παίζει κατά μία ταχύτητα τουλάχιστον πιο πάνω στην Ευρώπη και ειδικά τώρα που θα βρει απέναντί του ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ έχει ένα κίνητρο παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν θέλει και φυσικά πρέπει να νικήσει, αλλά μπορεί; Υπό άλλες συνθήκες ένας αγώνας με την Τότεναμ θα ήταν μία επιχείρηση εξαιρετικά δύσκολη. Οχι ότι απόψε δεν είναι, αλλά με τόσους τραυματίες που έχουν οι Αγγλοι κι άλλους τόσους που αποφάσισε να αφήσει εκτός μάχης ή να ξεκουράσει ο Ρέντναπ είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς ποια τελικά θα είναι αυτή η ομάδα που θα αντιμετωπίσει απόψε ο ΠΑΟΚ;

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags