Facebook Pixel Κρίμα κι άδικο... (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-15 21:49:00

Κρίμα κι άδικο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρίμα κι άδικο... (ΒΙΝΤΕΟ)

Το χαμένο πέναλτι του Λίνο, οι αποκρούσεις του Κουντιτσίνι και το δοκάρι του Ίβιτς στο 91΄, κράτησαν τον ΠΑΟΚ στο 0-0 με την Τότεναμ στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του Europa League.

Η συζητήσιμη απόφαση του Σέρβου ρέφερι Μάζιτς να δώσει επανάληψη στο πέναλτι που αρχικά είχε κάνει γκολ ο Λίνο στο 33` με τον Βραζιλιάνο να αστοχεί, ο Κουντιτσίνι και το... δοκάρι έκριναν το ματς με τα πιτσιρίκια της Τότεναμ. Βέβαια, μια φάση πριν ο Σέρβος σε ανάλογη φάση ανατροπής για τους Άγγλους έδωσε κίτρινη για "θέατρο"...

Κατά τα λοιπά, ήταν ένα κλασικό ματς που θα πήγαινε στο γκολ, καθώς οι φάσεις ήταν με το σταγονόμετρο ως το 80` με τον ΠΑΟΚ όμως να είναι άτυχος πάντως καθώς στα τελευταία 10 λεπτά είχε δύο ΚΛΑΣΙΚΕΣ ευκαιρίες και δοκάρι με τον Ίβιτς στις καθυστερήσεις...

Γύρω-γύρω όλοι...

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 10λεπτο, η Τότεναμ... ξεμύτισε και στο 12` ο Κοντρέρας αναγκάστηκε να διώξει σωτήρια πάνω από τη γραμμή το πλασέ του Φαλκέ, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε να αντιπαρατάξει ένα σουτ με καλό προϋποθέσεις του Βιεϊρίνια στο 18` που κατέληξε κόρνερ.

Οι Άγγλοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν απειλούσαν, ούτε βέβαια και απειλούνταν παράλληλα, σε ένα ματς υπομονής και ισορροπημένο.

Αχ βρε Λίνο και... Μάζιτς!

Στο 31` ο Κλάους κέρδισε το πέναλτι από τον Κουντιτσίνι, που το ανέτρεψε. Ο Λίνο το έβαλε, αλλά ο Σέρβος ρέφερι έδωσε επανάληψη, επειδή κάποιος παίκτης του ΠΑΟΚ μπήκε πρόωρα στην περιοχή! Ο Βραζιλιάνος δυστυχώς αστόχησε τη δεύτερη φορά, στέλνοντας την μπάλα άουτ και το 0-0 να παραμένει... Να σημειωθεί πάντως πως πριν από τη φάση του Λίνο, είχαμε φάση καρμπόν για την Τότεναμ, αλλά ο Μάζιτς έδειξε κίτρινη στον Κέιν για θέατρο!

Το χαμένο πέναλτι κόστισε στην αυτοσυγκέντρωση του ΠΑΟΚ, καθώς άρχισαν τα νεύρα και οι Άγγλοι κράτησαν εύκολα το μηδέν ως την ανάπαυλα.

Μία απ` τα ίδια ήταν το δεύτερο μέρος. Κατοχή και για τις δυο ομάδες, αλλά φάσεις με το σταγονόμετρο, με κυριότερη αυτή του 56` όταν ο Κρέσιτς είχε βγει... βόλτα, αλλά ευτυχώς ο Φαλκέ πλάσαρε άουτ.

Το θέμα ήταν οτι ο ΠΑΟΚ ήταν καλά μπλοκαρισμένος, είχε πολύ αργή ανάπτυξη, αλλά όπως φάνηκε στη φάση του 67` με τον Κλάους, η Τότεναμ είχε κενά στο κέντρο της άμυνας, που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.

Τα είδαμε όλα!

Ένα άλλο θέμα ήταν η κόπωση που έγινε πιο εμφανής από το 70` και μετά. Έστω κι έτσι στο 83` ο ΠΑΟΚ έκανε ότι δεν είχε κάνει προηγουμένως, αλλά ο Κουντιτσίνι είπε δυο φορές "όχι" στον Ίβιτς αρχικά και μετά στο ωραίο βολ πλανέ του Κλάους!

Το "κερασάκι" στην τούρτα ηταν το δοκάρι του Ίβιτς στις καθυστερήσεις, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα...

 

 

Το φιλμ του αγώνα

90+3` Λήξη του ματς

92` Αλλαγή ο Ντος Σάντος, μπήκε ο Πάρετ

92` Δοκάρι ο Ίβιτς με κεφαλιά!

91` Ο Κουντιτσίνι απέκρουσε το σουτ του Βιερίνια από αριστερά!

90` Κίτρινη στον Ντος Σάντος

83` Διπλή φοβερή ευκαιρία για ΠΑΟΚ! Αρχικά, ο Ίβιτς σούταρε πάνω στον Κουντιτσίνι και στη συνέχεια της φάσης πάλι ο Ιταλός γκολκίπερ απέκρουσε το βολ πλανέ του Κλάους!

81` Ο Φρέντρικς στη θέση του Φαλκέ

78` Κίτρινη στον Κάρολ

75` Κίτρινη στον Τσόρλουκα

74` Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Γκαρσία από δεξιά, άουτ

72` Eυτυχώς, ο Πορτογάλος δεν έχει τίποτα σοβαρό και ξαναμπήκε

70` Ο Βιεϊρίνια αποχωρεί τραυματίας, φόβοι για τράβηγμα...

67` Σέντρα Σαλπιγγίδη από δεξιά, προβολή του Κλάους ανάμεσα σε δύο αμυντικούς, λίγο άουτ!

63` Καλό φάουλ του Παβλιουτσένκο, άουτ

62` Έξω ο Φωτάκης, μέσα ο Ίβιτς

56` Ο Φαλκέ έκανε το πλασέ, ο Κρέσιτς ήταν εκτός εστίας, έχοντας μπερδευτεί με τον Λίνο και τον Παβλιουτσένκο, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ!

53` Κίτρινη στον Φωτάκη

46` Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+1` Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

45` Kίτρινη ο Πάμπλο Γκαρσία

40` Φοβερή εκτέλεση φάουλ του Παβλιουτσένκο από αριστερά, η μπάλα στην πάνω πλευρά των διχτύων

38` Κίτρινη στον Αρίας

32΄Χαμένο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο Λίνο έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουντιτσίνι!

31' Ο Λίνο εκτέλεσε το πέναλτι, πέτυχε το γκολ αλλά ο Μάζιτς έδωσε επανάληψη της εκτέλεσης, γιατί μπήκε πρόωρα στην περιοχή ο Κοντρέρας

30 Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουντιτσίνι ανέτρεψε τον Αθανασιάδη μέσα στην περιοχή και δέχτηκε και την κίτρινη κάρτα

28` O Kέιν είδε κίτρινη κάρτα για "θέατρο" μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

18` Σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ

12` Ο Κοντρέρας έδιωξε πάνω από τη γραμμή το πλασέ του Φαλκέ, μετά από την ωραία ενέργεια του Λίβερμορ!

10` Γύρισμα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, αδύναμο σουτ του Βιεϊρίνια πάνω στα σώματα, απομάκρυναν οι Άγγλοι

1` Έναρξη του αγώνα

Oι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ετο, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (αρχηγός), Γκαρσία, Αρίας, Φωτάκης (62' Ιβιτς), Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης

Τότεναμ: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Τόουνσεντ, Μπασόνγκ (αρχηγός), Τσόρλουκα, Λίβερμορ, Κάρολ, Φάλκε (81' Φρέντερικς), Ντος Σάντος (90+ Πάρετ), Κέιν, Παβλιουτσένκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags