Facebook Pixel Αυτοί δεν ξέρουν. Εμείς ξέρουμε!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-15 21:40:00

Αυτοί δεν ξέρουν. Εμείς ξέρουμε!

Αυτοί δεν ξέρουν. Εμείς ξέρουμε!

Ο Miltos, ο νταλικέρης σχολιάζει τις επιλογές του Χάρι Ρέντναπ στο παιχνίδι της Τότεναμ με τον ΠΑΟΚ για το Europa League, δηλαδή το γεγονός ότι κατέβασε τα... δεύτερα, στα οποία συμπεριέλαβε και “τρίτα”.

Βλέποντας την 11άδα που κατέβασε ο Χάρι Ρέντναπ στο παιχνίδι της Τότεναμ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σκέφτηκα αρχικά πως «αυτός ο τύπος είναι μάγκας, έχει μπρούλια βαριά».

Ωστόσο, η αμέσως επόμενη σκέψη μου ήταν πως δεν είναι και τόσο μάγκας. Πως απλώς κάνει αυτό που έχει μάθει. Πως αυτή είναι η φιλοσοφία των προπονητών σε αυτές τις χώρες που ...δεν ξέρουν από μπάλα και περιμένουν να πάμε εμείς να τους μάθουμε. Πως δεν έχει βαριά μπρούλια ο Ρέντναπ, γιατί αν τα έχει βαριά αυτός, τότε τα έχουν βαριά όλοι οι προπονητές στην Αγγλία, οπότε γύρω από τα γήπεδα δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει κανείς από τα χαντάκια που θα άνοιγαν σέρνοντάς τα.

Τι έκανε ο Ρέντναπ; Αυτό που είχε προαναγγείλει. Έβαλε τα λεγόμενα «δεύτερα». Στα οποία συμπεριέλαβε και κάποια από τα ...«τρίτα». Δηλαδή, δίπλα σε έμπειρους παίκτες όπως οι Κουντιτσίνι, Παβλιουτσένκο, Τσορλούκα, έριξε στη μάχη και κάμποσα πιτσιρίκια από 18 εώς 21 χρονώ. Κι όχι ένα, δύο. Έξι και μαζί με τον πιο ψημένο (22 ετών!) Τζιοβάνι Ντος Σάντος, επτά!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags