Facebook Pixel "Καθάρισε" σε δυο λεπτά η Λοκομοτίβ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-16 00:45:00

"Καθάρισε" σε δυο λεπτά η Λοκομοτίβ (ΒΙΝΤΕΟ)

"Καθάρισε" σε δυο λεπτά η Λοκομοτίβ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το ματς της Στουρμ Γκρατς με τη Λοκομοτίβ Μόσχας να άργησε 40 λεπτά να ξεκινήσει λόγω προβλήματος με τους προβολείς, αλλά μόλις άρχισε οι Ρώσοι άλλαξαν τα... φώτα στους Αυστριακούς σε δυο λεπτά!

Η Στουρμ πάντβς μπήκε πιο ορεξάτη στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 14', στην πρώτη της ευκαιρία. Ο Βολφ βρήκε τον Σάμπιτς και αυτός νίκησε τον Γκιγέρμε για το 1-0.

Πριν να συμπληρωθεί όμως μισή ώρα αγώνα υπήρξε ένα εφιαλτικό δίλεπτο για τους Αυστριακούς που έκρινε και το ματς. Ο Ομπίνα στο 28' με το... μηρό σε φάουλ του Σίσκιν έκανε το 1-1 και αμέσως μετά, στο 29' η μπάλα σε σουτ του Γκλουσάκοφ χτύπησε στο δοκάρι και βρέθηκε στον Σίτσεφ που έκανε το 1-2.

Οσο κι αν προσπάθησαν οι παίκτες της Στουρμ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με την Λοκομοτίβ να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με νίκη.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: Τσάβλινα, Ποπκχάτζε, Μπουργκστάλερ, Στάντφεστ, Φελντχόφερ (46' Πίρτσερ), Γουέμπερ, Βολφ, Ελτσλ (21' Κάιντς), Σάμπικς, Μποντούλ, Μουράτοβιτς (66' Χάας).

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιγέρμε, Μπούρλακ, Ντούριτσα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Γκλουσάκοφ, Οζντόεφ, Ιμπρισιτς (46' Θαπατέρ), Ομπίνα 69' Ιγκνιάτεφ), Μαϊκόν, Σίτσεφ (76' Καϊσέδο)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags