Η Στουρμ πάντβς μπήκε πιο ορεξάτη στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 14', στην πρώτη της ευκαιρία. Ο Βολφ βρήκε τον Σάμπιτς και αυτός νίκησε τον Γκιγέρμε για το 1-0.

Πριν να συμπληρωθεί όμως μισή ώρα αγώνα υπήρξε ένα εφιαλτικό δίλεπτο για τους Αυστριακούς που έκρινε και το ματς. Ο Ομπίνα στο 28' με το... μηρό σε φάουλ του Σίσκιν έκανε το 1-1 και αμέσως μετά, στο 29' η μπάλα σε σουτ του Γκλουσάκοφ χτύπησε στο δοκάρι και βρέθηκε στον Σίτσεφ που έκανε το 1-2.

Οσο κι αν προσπάθησαν οι παίκτες της Στουρμ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με την Λοκομοτίβ να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με νίκη.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ: Τσάβλινα, Ποπκχάτζε, Μπουργκστάλερ, Στάντφεστ, Φελντχόφερ (46' Πίρτσερ), Γουέμπερ, Βολφ, Ελτσλ (21' Κάιντς), Σάμπικς, Μποντούλ, Μουράτοβιτς (66' Χάας).

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιγέρμε, Μπούρλακ, Ντούριτσα, Σίσκιν, Γιανμπάεφ, Γκλουσάκοφ, Οζντόεφ, Ιμπρισιτς (46' Θαπατέρ), Ομπίνα 69' Ιγκνιάτεφ), Μαϊκόν, Σίτσεφ (76' Καϊσέδο)