Facebook Pixel "Τρένο"... πραγματικό η Λοκομοτίβ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-21 20:40:00

"Τρένο"... πραγματικό η Λοκομοτίβ!

"Τρένο"... πραγματικό η Λοκομοτίβ!

Η Λοκομτίβ έφτασε τους δώδεκα σερί αγώνες αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0 της Λουχ Βλαδιβοστόκ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ρωσίας.


Οι Μοσχοβίτες πήραν ακόμη μία νίκη, παρέμειναν αήττητοι με τον Ζοσέ Κουσέιρο στον πάγκο τους και έφτασαν τους δώδεκα σερί αγώνες χωρίς ήττα. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League είχε εύκολο έργο απέναντι στην Λουχ Βλαδιβοστόκ και πήρε πολύ πιο εύκολα τη νίκη και την πρόκριση από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα, όμως δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Είναι χαρακτηριστικό ότι με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η κατοχή της μπάλας ήταν στο 72% για την Λοκομοτίβ και στο 28% για την Λουχ...

Παρά τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τους Σιτσόφ, Ομπίνα και Γκλουσάκοφ, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο 0-0. Τελικά, χρειάστηκε ένα αυτογκόλ για να φτάσουν στη νίκη οι γηπεδούχοι, με τον Κρίστιτς να σκοράρει εναντίον της ομάδας του στο 60', μετά από προσπάθεια του Ιβάνοφ. Οι Μοσχοβίτες στη συνέχεια απελευθερώθηκαν και έχασαν πολλές ακόμη ευκαιρίες, με τους Λοσκόφ και Σιτσόφ να χάνουν τις σημαντικότερες. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Λοκομοτίβ πήρε εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ρωσίας.

Η σύνθεση της Λοκομοτίβ: Φλιτσόφ, Ίλιτς, Σίσκιν, Μπουρλάκ, Ιβάνοφ, Γκλουσάκοφ, Ιγνατίεφ (46' Μαϊκόν), Ταρασόφ (79' Θαπατέρ), Λοσκόφ (82' Ίμπριτσιτς), Ομπίνα, Σιτσόφ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags