Facebook Pixel "Δέκα φορές να το ξαναπαίζαμε, δεν θα το χάναμε ποτέ"
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-30 22:48:00

"Δέκα φορές να το ξαναπαίζαμε, δεν θα το χάναμε ποτέ"

"Δέκα φορές να το ξαναπαίζαμε, δεν θα το χάναμε ποτέ"

Αυτός ήταν το σχόλιο του Παναγιώτη Λαγού για την ήττα της ΑΕΚ από την Στουρμ Γκρατς στους ομίλους του Europa League.

Ο αριστερός εξτρέμ της ¨Ενωσης παραχώρησε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι, όπου μίλησε για το παιχνίδι με την αυστριακή ομάδα και τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

“Όταν έρχονται συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα σίγουρα επηρεάζονται όλοι. Το θέμα είναι να δείξουμε τώρα τον χαρακτήρα μας και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτή είναι η ουσία. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει σε κάθε αγώνα να τα δίνουμε όλα. Τώρα αυτά έχουν περάσει, έγιναν οι αγώνες, δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Πιστεύω δέκα φορές να παίζαμε το ίδιο παιχνίδι δεν θα το χάναμε ποτέ” δήλωσε αρχικά ο Λαγός για το ματς της Πέμπτης στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και την παράδοση που έχει δημιουγήσει τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Νέας Σμύρνης είπε: “Οι παραδόσεις δημιουργούνται για να χαλάνε. Έτσι δεν είναι; Τώρα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Πανιωνιος και σε τι κατάσταση είμαστε εμείς θα φανεί μέσα στο γήπεδο για το ποιος θα κερδίσει. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει βελτίωση από τα παιχνίδια της προετοιμασίας μέχρι σήμερα. Και σίγουρα υπάρχει χρόνος για περισσότερη βελτίωση. Θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια πως θα πάει η ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags