Facebook Pixel Νίκησε... Ετό και Ρομπέρτο Κάρλος η Λοκομοτίβ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-02 20:28:00

Νίκησε... Ετό και Ρομπέρτο Κάρλος η Λοκομοτίβ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκησε... Ετό και Ρομπέρτο Κάρλος η Λοκομοτίβ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λοκομοτίβ Μόσχας, αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από την Άντερλεχτ και έφυγε με τη νίκη από την Μαχατσκάλα επί της Ανζί με 1-0! «Έγειρε» το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο στην πλευρά των Μοσχοβιτών.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος πήρε στα... σοβαρά τον ρόλο του ως βοηθός του Γκορντέεφ στον πάγκο και δεν ξεκίνησε στο παιχνίδι, ενώ όλα τα υπόλοιπα αστέρα της Ανζί, πλην του τραυματία Τζούτζακ, ξεκίνησαν κανονικά, με τον Ετό να παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Από την άλλη πλευρά ο Ζοσέ Κουσέιρο αποφάσισε να ξεκουράσει τον Ομπίνα, ενώ είχε να αντιμετωπίσει τις γνωστές απουσίες των Τορμπίνσκι, Οζντόεφ και Ταρασόφ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 5' ο Καϊσέδο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Ανζί και με κεφαλιά νίκησε τον Ρεβισβίλι, ενώ ήταν ο μοναδικός παίκτης της Λοκομοτίβ στην αντίπαλη περιοχή!

Οι Νταγκεστανοί άργησαν να συνέλθουν από το σοκ και κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι μετά το 25' και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ούτε οι Μοσχοβίτες έκαναν κάτι καλό. Οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιζαν άναρχα και η Ανζί έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση στο 27'. Ο Ζιρκόφ έκανε την ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στην περιοχή, όμως ούτε ο Ετό ούτε ο Μπουσουφά κατάφεραν να τη στείλουν στα δίχτυα, με το σουτ του δεύτερου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και τον Γκιγέρμε να απομακρύνει σε κόρνερ! Μόλις 1' αργότερα και πάλι μετά από γύρισμα του Ζιρκόφ, ο Γκατζίεφ έκανε το πλασέ και οι αμυντικοί απομάκρυναν πάνω στην γραμμή! Μετά τις δύο αυτές ευκαιρίες ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 για την Λοκομοτίβ.

«Έγειρε» το γήπεδο!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους για το γκολ της ισοφάρισης και πίεσαν πάρα πολύ την εστία του Γκιγέρμε. Όσο περνούσε η ώρα το γήπεδο... έγερνε προς την εστία των Μοσχοβιτών, η Ανζί τους έκλεισε στα καρέ τους, όμως οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν! Ετό, Προυντνίκοφ και Μπουσουφά είχαν αρκετές καλές στιγμές, όμως ο Γκιγέρμε και οι αμυντικοί του ήταν σε πολύ καλή μέρα! Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, η Λοκομοτίβ ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα από την Άντερλεχτ και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 46 βαθμούς! Η Ανζί από την άλλη μπορεί να ικανοποίησε με την απόδοσή της, όμως για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Οι Νταγκεστανοί έχουν μείνει στην 8η θέση (η τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφ) και θα πρέπει να βελτιωθούν στη συνέχεια, αν θέλουν να παίξουν στην Ευρώπη του χρόνου.

Η σύνθεση της Λοκομοτίβ: Γκιγέρμε, Μπουρλάκ, Ντα Κόστα, Σίσκικν, Γιανμπάγεφ, Θαπατέρ, Γκλουσάκοφ, Ίμπριτσιτς (66' Ιβάνοφ), Ιγνατίεφ (65' Σιτσόφ), Καϊσέδο (78' Μιντσένκοφ), Μαϊκόν

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags