Facebook Pixel Να ανασάνει και ο Λεονάρντο...
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-16 21:00:00

Να ανασάνει και ο Λεονάρντο...

Να ανασάνει και ο Λεονάρντο...

Ο Νίκος Κωστένογλου προτίθεται να μην ξεκινήσει βασικό τον Βραζιλιάνο στην Ρωσία την Πέμπτη για να είναι έτοιμος στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ – Οι πρώτες σκέψεις του για το ματς με την Λοκομοτίβ.

Μπορεί η ΑΕΚ να προσπαθεί ακόμα να «διαβάσει» τα «κέρδη» της από την χθεσινή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να αναλύει τι έφταιξε και δεν κέρδισε, ενώ ήταν (πολύ) καλύτερη του αντιπάλου της, αλλά ο χρόνος την πιέζει. Και ήδη στην Ενωση ετοιμάζονται για το πιο δύσκολο παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό στην Μόσχα με την πολύ δυνατή φέτος Λοκομοτίβ. Ο Νίκος Κωστένογλου ξέρει καλά ότι δεν έχει πολλές λύσεις στα χέρια του. Και συγκριτικά με το χθεσινό ματς μειώθηκαν ακόμα περισσότερο αυτές. Ο Μάκος είναι τιμωρημένος, ο Γκούντγιονσεν και ο Γεωργέας τραυματίες, ενώ ο Δέλλας επίσης τιμωρημένος για την κόκκινη με την Στουρμ Γκρατς. Το θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Μανωλάς για τα ευρωπαϊκά ματς.

Η ΑΕΚ πρέπει να ξεκουραστεί και την Τρίτη θα ταξιδέψει για την Ρωσία, λόγω της Πανελλαδικής απεργίας της Τετάρτης. Για το ματς της Πέμπτης όμως ο «Κωστέ» πρέπει να συνυπολογίσει και τον αγώνα με τον ΟΦΗ την Κυριακή (άλλωστε μειώθηκαν πολύ οι ελπίδες πρόκρισης μετά την ήττα με την Στουρμ στο ΟΑΚΑ). Για τον λόγο αυτό ο προπονητής της Ενωσης θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Ο «σίγουρος» που δεν θα ξεκινήσει την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα, όμως δεν έχει μεγάλες αντοχές και δεν μπορεί να παίξει πάνω από μια ώρα. Για τον λόγο αυτό και επειδή θέλει να τον έχει έτοιμο στο ματς του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ σε μία εβδομάδα, ο Κωστένογλου δεν θα τον ξεκινήσει βασικό και ίσως τον βάλει κάποια στιγμή μέσα στο ματς.

Ξεκούραση ενόψει του αγώνα της Κρήτης χρειάζεται και ο Λυμπερόπουλος για αυτό ο Μπέλεκ θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ Χοσέ Κάρλος, Μπερνς, Σιαλμάς και Γκερέιρο είναι υποψήφιοι για την 11αδα. Για το κέντρο λόγω της απουσίας του Μάκου, ο Καφές με τον Βάργκας θα είναι βασικοί και ίσως τους πλαισιώσει ο Λαγός ή ο Γκέντσογλου. Στόπερ έχουν απομείνει μόνοι οι Μανωλάς – Κάλα (ο Δέλλας θα είναι έτοιμος με τον ΟΦΗ), αριστερά ο Καράμπελας θα έχει και πάλι θέση βασικού (εκτός αν παίξει ο Λαγός), ενώ δεξιά θα επιστρέψει ξανά ο Κοντοές.

Τέλος, για τον Αραμπατζή υπάρχει ικανοποίηση από τον προπονητή καθώς αν και δεν είχε συνεχείς φάσεις να επέμβει (το γκολ του Μιραλάς ήταν άπιαστο...) και δεν ήταν «ζεστός», ήταν πολύ σίγουρος στις εξόδους του και έδινε εμπιστοσύνη με την παρουσία του στην άμυνα της ΑΕΚ. Και ακόμα ένα 90λεπτο στην Ρωσία θα τον βοηθήσει περισσότερο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags