Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γουλβς: Ρεπορτάζ της Ekstrabladet αναφέρει ότι θα παρθεί η οριστική απόφαση για τη ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2020-05-31 14:58:00

Ρεπορτάζ-έκπληξη για το Γουλβς-Ολυμπιακός - Εκεί θα γίνει η ρεβάνς - Άσχετη χώρα!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-έκπληξη για το Γουλβς-Ολυμπιακός - Εκεί θα γίνει η ρεβάνς - Άσχετη χώρα!

Ολυμπιακός - Γουλβς: Ρεπορτάζ της Ekstrabladet αναφέρει ότι θα παρθεί η οριστική απόφαση για τη ρεβάνς την ερχόμενη εβδομάδα. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ από τη Δανία, η UEFA αναμένεται να αποφασίσει πως τα παιχνίδια που απομένουν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ θα γίνουν στη Γερμανία!

Η απόφαση που θα ληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την επόμενη εβδομάδα, όταν αναμένεται να εξετάσει τις συνθήκες υπό τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι διασυλλογικές διοργανώσεις της. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, όπως και όλες οι υπόλοιπες για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, θα γίνουν επί γερμανικού εδάφους. 

Η UEFA θέλει με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τις μετακινήσεις των αποστολών μεταξύ των χωρών και θεωρείται ο πιο ασφαλής τρόπος για να ολοκληρωθούν οι δύο διοργανώσεις ακόμα και αν υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού σε κάποια ομάδα. 

Η Γερμανία προκρίνεται ως η καλύτερη λύση με δεδομένο πως έχει αρχίσει εδώ και μερικές ημέρες το πρωτάθλημα, ενώ τα μέτρα που ελήφθησαν κρίνονται εξαιρετικά αποτελεσματικά. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags