Facebook Pixel "Αξίζαμε κάτι παραπάνω"
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-20 22:50:00

"Αξίζαμε κάτι παραπάνω"

"Αξίζαμε κάτι παραπάνω"

Στα πολλά λάθη και στην έλλειψη τύχης στάθηκε ο Στιβ Μπέλεκ μετά τη λήξη του αγώνα στη Μόσχα, ενώ ο Φαμπιάν Βάργκας τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και έστρεψε την προσοχή του στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

«Δεν ήμασταν καθόλου τυχεροί. Αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει η αλλαγή του προπονητή. Προσωπικά προσπαθώ να κάνω ό,τι μου λέει. Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον αυτά που κάνω θα έχουν και ουσία. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον στον όμιλο. Μπορούμε να κάνουμε τρεις νίκες αλλά ίσως κι αυτό να μην είναι αρκετό», δήλωσε ο Στιβ Μπέλεκ, ενώ ο Φαμπιάν Βάργκας τόνισε με τη σειρά του:

«Η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Ισως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων γιατί χάνουμε πολλές ευκαιρίες. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε από δικό μας λάθος και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Αφήνουμε πίσω μας την Ευρώπη και επικεντρωνόμαστε στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ, όπου πρέπει να νικήσουμε. Εγώ ήρθα στην ΑΕΚ όταν τελείωνε την προετοιμασία της αλλά είχα κάνει στην Ισπανία. Με τα συνεχή παιχνίδια θα βελτιωθώ κι άλλο. Τώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα της Κυριακής όπου θέλουμε τη νίκη για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags