Facebook Pixel Γκολ βάζει δύσκολα, αλλά «δωρίζει» εύκολα…
Ποδόσφαιρο
| 2011-10-21 17:11:00

Γκολ βάζει δύσκολα, αλλά «δωρίζει» εύκολα…

Γκολ βάζει δύσκολα, αλλά «δωρίζει» εύκολα…

Για ένα ακόμα παιχνίδι, η ΑΕΚ μπορεί να έπαιξε με αξιοπρέπεια, πλάνο και συνοχή για μεγάλο διάστημα του ματς, αλλά δεν πήρε ό,τι άξιζε. Ο Κώστας Μιαούλης σχολιάζει.

Επειδή κάποια στιγμή ό,τι επαναλαμβάνεται δεν μπορεί να είναι μονίμως σύμπτωση κι επειδή επίσης κάποια στιγμή, θα πρέπει να καταλήξουμε στο ποιοι θα σηκώσουν το βάρος για την φετινή χρονιά -ειδικά τώρα που υπάρχει και η δεδομένη απώλεια του Γκούντγιονσεν- θα πρέπει να καταλήξουμε σε ορισμένα πράγματα.

Τα περισσότερα απ’ αυτά ήταν εκείνα που κόστισαν στην ΑΕΚ μια ακόμα ήττα απέναντι σε μια Λοκομοτίβ Μόσχας που απλά αξιοποίησε τα «δώρα» της «Ένωσης».

• Ο Σιαλμάς δεν είχε πάρει ούτε μια ευκαιρία από τον προηγούμενο προπονητή. Ο Κωστένογλου οφείλει να ποντάρει πάνω του, με δεδομένο ότι ο Μπέλεκ αυτή τη στιγμή δεν βάζει γκολ με τίποτα. Ο Σιαλμάς παίζει και κορυφή και πλάγια δεξιά και θα πρέπει να έχει πιο ενεργό ρόλο -όχι γιατί τώρα τον θυμήθηκα, αλλά γιατί τα έλεγα από το καλοκαίρι, άσχετα με το αν ο Χιμένεθ τον απαξίωσε εντελώς.

• Ο Μανωλάς δεν ξέρω αν ποτέ θα γίνει σπουδαίος αμυντικός, για την ώρα πάντως είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται επειδή η ΑΕΚ δεν έχει καλύτερους. Το λάθος φέτος το έχει πολύ εύκολο. Δεν του χρεώνω πάντως όλη την ευθύνη για το πρώτο γκολ, μιας και ο Βάργκας έχει ταλαιπωρηθεί από τον Ομπίνα και ο Κοντοές αργεί ως όφειλε να τον βοηθήσει, με αποτέλεσμα να βγει εύκολα η σέντρα για τον Σίτσεφ.

• Για τον Κάλα το καλοκαίρι είχαμε ακούσει του κόσμου τους ύμνους. Με τον Ολυμπιακό έδειξε καλό πρόσωπο, όμως σήμερα είχε κάμποσα φτηνά πουλήματα της μπάλας -με αποκορύφωμα εκείνη τη γκέλα μετά το 1-0 που δεν κατέληξε σε γκολ, αλλά είναι τρομακτικό λάθος.

• Ο Βάργκας, δίχως να είναι έτοιμος, έχει σηκώσει τεράστιο βάρος στη μεσαία γραμμή. Όταν περιμένεις από έναν παίκτη, να σου κάνει παιχνίδι, να κόβει, να συντονίζει τις αποστάσεις, να κατευθύνει την ομάδα του με τον ρόλο του, χρονιά ολόκληρη δεν μπορεί να βγει. Μοιραία αντικαταστάθηκε, αφού αν τον άφηνε και σε αυτό το ματς ολόκληρο ο Κωστένογλου, δε νομίζω πως θ’ άντεχε και στην Κρήτη.

• Τα άκρα της ΑΕΚ στην άμυνα θα ήταν καλά για μπακ-απ, δυστυχώς όμως θα πρέπει να επιβιώσει με αυτούς. Για τον Κοντοέ υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ο Καράμπελας κάνει ένα πέναλτι τουλάχιστον απαράδεκτο.

• Ο Κωστένογλου μετά απ’ αυτό το ματς σίγουρα έχει καταλήξει για το που μπορεί να ποντάρει πλέον σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω ότι τουλάχιστον θα ποντάρει στους ποδοσφαιριστές που έχουν ταχύτητα για να βλέπουμε μια ΑΕΚ που υποφέρεται.

ΥΓ: Μεγάλο σουξέ από χθες, με ευχαριστίες από φίλους του Ολυμπιακού, ο κ. Σταύρος Αδαμίδης. Πιστεύω ότι με τέτοιο δώρο (βλ. Τζεμπούρ) που τους έκανε πέρσι, θα τους μείνει αξέχαστος. Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν έχει απομείνει και κανένας στην ΑΕΚ φέτος τον χειμώνα για να τον ελευθερώσει, ώστε να κατηφορίσει προς το λιμάνι.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags