Γουλβς - Ολυμπιακός: Ο Ανταμά Τραορέ είναι το μεγάλο αστέρι της Γουλβς, τον οποίο οι αμυντικοί του Ολυμπιακού καλούνται να περιορίσουν στον επαναληπτικό της 6ης Αυγούστου εάν θέλουν να πάρουν την πρόκριση για το το Final-8 του Europa League.

Ο Ισπανός εξτρέμ έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών φέτος, με την εφημερίδα "Sun" να αποκαλύπτει το απίθανο κόλπο που εφαρμόζουν οι άνθρωποι της ομάδας για να τον προστατέψουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τραορέ αλείφεται με baby oil πριν τα ματς αλλά και σε κάθε διακοπή προκειμένου να μην τον πιάνουν εύκολα οι αντίπαλοι!

Αιτία είναι το γεγονός ότι ο παίκτης υπέστη τέσσερις φορές εξάρθρωση ωμοπλάτης τη φετινή σεζόν, κυρίως από τραβήγματα αντιπάλων που τον οδηγούσαν σε άσχημες πτώσεις.

«Έπρεπε να σκαρφιστούμε κάτι για να προστατεύσουμε τον Ανταμά. Οι αμυντικοί ξέρουν ότι εξαφανίζεται με την ταχύτητα του και πολλές φορές τον γράπωναν από το χέρι για να τον ρίξουν κάτω. Αυτό έφερε πολλές φορές εξαρθρώσεις ωμοπλάτης.  Με τη χρήση λαδιού κάνει δυσκολότερο στους αντιπάλους να τον αρπάξουν κι αυτό μας βοηθά να τον προστατεύουμε από τραυματισμούς», ήταν τα λόγια ενός ανθρώπου από το περιβάλλον του Τραορέ στην εφημερίδα!